Topp 6 Bachelor- og Bachelorette destinasjoner


Vi har samlet våre topp 6 destinasjoner fra både Bachelor og Bachelorette, slik at du kan gjenskape de mest uforglemmelige scenene – eller lage nye minner – sammen med din utkårede.

The Bachelor og The Bachelorette har fanget publikum over hele verden. Mens dedikerte fans ivrig har fulgt med på hvem som vil vinne hjertet til ungkaren eller ungkarskvinnen, har vi sett dem reise til eksotiske og fantastiske destinasjoner. Vi har sett dem slappe av på hvite strender og bade i turkise farvann, besøke fantastiske helligdommer og templer, nyte intime middager blant reflekterende bassenger i krystallhuler og slappe av på utrolige spahoteller. Dette er våre favoritt bachelor- og bachelorette destinasjoner:

1. Anantara Si Kao Resort – Krabi, Thailand

Den dramatiske finalen av sesong 17 av The Bachelor ble filmet på to unike Anantara-resort i Thailand. Før vi så ungkaren Sean Lowe gå på kne for Catherine Giudici, fikk vi et glimt av magiske Anantara Si Kao Resort & Spa.
Denne resorten er en del av Hat Chao Mai nasjonalpark, og er en inngang til noen av Thailands best bevarte hemmeligheter – fra eventyrlige øyer og kalksteinsklipper, til reservater, regnskoger, skjulte huler og fantastiske fosser.

Foto: Koh Mook, Thailand av Eric BauerCC BY-SA 2.0

En av Bachelor-datene fant sted på den ubebodde øya Koh Mook, hvor du også kan svømme gjennom en smal grotte, og utforske smaragdslagunen. Den har en hemmelig strand som er omgitt av regnskogdekkede kalksteinsklipper.

Denne vakre resorten med sin idylliske strandlinje, gjør feriestedet til den perfekte bachelorette destinasjonen for bryllup og bryllupsreise – men også familier og fritidsreisende. Ta en båt til den hvite sanden på Koh Kradan, dykk blant korallrev og tropisk fisk, ta en dukkert i evighetsbassenget, slapp av i en hengekøye, eller nyt eksotiske behandlinger på Anantara Spa. Etter en morsom dag, kan dere se en av de flotteste solnedgangene i verden – det perfekte bakteppet til å skjemme bort din utkårede med en unik matopplevelse.

2. The Buccaneer – St. Croix, US Virgin Island

Grunnlagt i det 17. århundre og familiedrevet i generasjoner, har The Buccaneer ikke bare Karibias lenge strandlinje, men også en fascinerende historie. Den første bygningen på Estate Shoys, hvor The Buccaneer er lokalisert, ble bygget i 1653. Bygningen ble bygget av Charles Martel, en ridder av Malta. Dette franske storhuset ble plassert ute av sikt for å beskytte mot plyndrende fiender.

Foto: Sun on the Water in St. Croix av Ellen Sanpere, CC BY 2.0.

Da øya ble solgt i 1733, bygde Governor von Prock sitt hjem her og gjorde den franske storbygningen om til en sukkerfabrikk. Siden har også bomull blitt dyrket på plassen, og storfe avlet. Familien Armstrong, som har eid og drevet eiendommen siden 1922, åpnet The Buccaneer for publikum i 1947.

The Buccaneer, som ble sett i 17. sesong av The Bachelor, blander gammeldags sjarm med varm gjestfrihet og fasiliteter som overgår reisendes forventninger. Eiendommen har nemlig en 18-hulls golfbane, åtte tennisbaner, tre strender, to bassenger, vannsportssenter, fantastisk spa med de beste behandlinger for kropp og sjel, treningssenter, tre restauranter og et kjøpesenter med luksusbutikker. Dette er alle gode grunner til at The Buccaneer kom med på listen over topp 6 bachelor- og bachelorette destinasjoner. Destinasjonen er perfekt for bryllup, bryllupsreiser og familieferier. Du bør definitivt ta en dagstur til Buck Island-revene om du først er her for å nyte en piknik på Whistle Beach.

3. CuisinArt Golf Resort – Anguilla

I sesong 15 av The Bachelor fikk vi se nærmere på kjendis-favoritten CuisinArt Golf Resort & Spa. Resorten ligger på den rolige øya Anguilla, som er et intimt, men sofistikert feriested. I tillegg til det store utvalget av 98 luksuriøse suiter og villaer, blir gjestene lokket hit av den flotte stranden, gastronomiske opplevelser på anerkjente restauranter, og kulinariske aktiviteter som inkluderer matlagingskurs og vinsmaking.

Foto: CuisinArt Golf Resort & Spa Pool av axaladyCC BY-ND 2.0.

Ellers kan du nyte livet og slappe av på det prisbelønte Venus Spa med vannterapi. For golfinteresserte venter det spennende utfordringer på resortets fantastiske 18-hulls bane.

Den populære syv-dagers Sea of ​​Love-pakken inkluderer blant annet vinsmaking, en privat strandmiddag for to, spatjenester og leiebil i en dag. Anguilla har omtrent 33 strender, og med bil kan du dra og nyte en dag på rolige og pittoreske strender i Karibia.

4. Sonesta Kura Hulanda Hotel – Willemstad, Curacao

Sonesta Kura Hulanda Hotel er et intimt 80-romshotell i sentrum av Willemstad. Her finner du et sjarmerende sentrum med brosteinsgater og bygninger fra det 18. og 19. århundre malt med lyse pastellfarger. Stedet er perfekt for par, og det er ikke rart at Emily Maynard fra sesong 8 valgte denne fantastiske bachelorette-destinasjonen for å gi sin siste rose.

Foto: Willemstad Curacao Neth. Ant. av Jessica BeeCC BY 2.0.

Dette nederlandske, historiske distriktet er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og er et uforglemmelig sted å arrangere bryllup eller dra på bryllupsreise. Forlovelsespakken inkluderer en øytur, middag i Skulpturhagen – som vi så på roseseremonien – og en tur til en urtekjenner for en kjærlighetseliksir. På Kura Hulanda Lodge & Beach Club kan du bestille private snorkletur og måltider på stranden.

5. Radisson Blu Resort Sun Gardens – Dubrovnik, Croatia

Pittoreske Dubrovnik har lenge tiltrukket turister, og nylig har det vært lokasjon for TV-programmer som Game of Thrones og The Bachelorette. Nærmere bestemt var det Sun Gardens Dubrovnik som ble besøkt. Hotellet åpnet i juli 2009, og er i dag kjent som et av de viktigste turiststedene på Dubrovnik-rivieraen. Hotellet har hele 201 rom, og 207 fullt utstyrte boliger.

Foto: Dubrovnik, Croatia av Ivan IvankovicCC BY 2.

Sun Gardens har også vunnet flere prestisjefylte priser. Hotellet kan blant annet skryte av Spa Traveller’s pris for beste spa og TripAdvisors beste spa-pris. Er du opptatt av sport og trening, er det bare nok en grunn til å komme hit. Her kan du spille fotball, tennis, squash, badminton, sandvolleyball og basketball, eller delta på gruppetimer på treningssenter. Både en avslappende og eventyrlig bachelorette-destinasjon!

6. Losby Gods  – Oslo, Norway

Det luksuriøse Losby Gods ble besøkt i 13. sesong av The Bachelorette-crewet der Rachel Lindsay forsøkte å finne drømmemannen sin. Losby Gods har 160 år med historie, og omgir deg av en ro og en harmoni du aldri har opplevd før.

Gavekort på Losby Gods

I anledning av Bachelorette kan du velge mellom to eksklusive bachelorette-pakker. Du har i disse pakkene muligheten til å delta på flere av aktivitetene som ses i serien, med din kjære.

Den Romantiske Luksuspakken inkluderer Losby Gods aller beste rom – Haakon-Suiten. Den ligger i den eldste delen av gården, bygget i 1850. Hvis du var forelsket ved ankomst, blir ikke kjærligheten mindre av noen netter på rommet oppkalt etter kong Haakon VII. Dette er kongen som regjerte i Norge fra 1905 til 1957. Fra balkongen får du utsikt over den vakre hagen, idyllisk norsk natur og en av Norges fineste golfbaner.

Hvis du vil oppleve det hovedstaden vår har å by på, kan du bo på Losby Gods uten å bestille en av Bachelorette-pakkene. Det er mange alternativer for vanlige rom som kan bestilles for så mange netter som du ønsker.

Del denne siden:

Til toppen ▴