Bachelorette i Norge: Besøk den idylliske perlen fra «The Bachelorette»


Sommeren 2017 så rundt 15 millioner amerikanske TV-seere vakre Rachel Lindsays romantiske tur til Norge. Innspillingen av «The Bachelorette» reiste Europa rundt, og når «The Bachelorette» skulle til Norge, falt valget på storslåtte Losby Gods, rett utenfor Oslo.

I disse idylliske omgivelsene hadde de både cocktailparty og roseseremoni. I løpet av disse dagene var det mye kjærlighet i den landlige norske luften.

Nå kan du følge i ungkarskvinnens fotspor og få oppfylt en helt egen Bachelorette Norge-opplevelse ved å bestille en av de to Bachelorette-pakkene våre. Pakkene er skreddersydd for å gi deg og din kjære en romantisk weekend dere sent vil glemme!

Den ultimate Bachelorette-pakken

Med den ultimate Bachelorette-pakken settes spennende opplevelser og kjærlighet i fokus, her får du en romantisk weekend spekket med luksus! Dere blir hentet på flyplassen, og overnatter i den flotteste suiten – Haakon-suiten. Hvis dere er forelsket ved ankomst, blir ikke følelsene noe mindre av nettene hos oss.

Rommet har både boblebad, badstue og balkong, alt dere trenger for å slappe av og nyte hverandre. For at der skal kunne koble helt av, så får dere en egen butler under oppholdet.

På kvelden dekkes det opp til en romantisk, privat middag, der dere får muligheten til å tilbringe tid alene. Kjøkkensjefen tilbereder fem utsøkte retter, servert i det ærverdige biblioteket.

Det er deres tur til å sette kjærligheten i fokus – på samme måte som Rachel og hennes håpefulle menn da de spilte inn «The Bachelorette» i Norge, på Losby Gods

Den ordinære Bachelorette-pakken

Det finnes også en ordinær «Bachelorette-pakke, som får hjerter til å banke:

Det er ikke bare the Bachelorette som deler ut roser når hun er i Norge, det gjøres av de på godset også. Når dere ankommer godset, ønskes dere velkommen med et dusin røde roser og sprudlende champagne – en perfekt start på deres romantiske weekend.

Dere blir innlosjert i Deluxe-værelset, hvor dere får en gavepakke med tøfler og badekåpe. Fra den luftige balkongen er det utsikt mot golfbanen og det frodige parkanlegget. Morgenen etter starter selvfølgelig med at dere får frokost servert på sengen.

Omringet av røde roser og levende lys serveres kjøkkensjefens fem utsøkte retter, privat i det ærverdige biblioteket – slik at du og din kjære kan tilbringe tid sammen. Menyen er komponert ut fra årstid og råvarer. Deilig mat, god vin og bare dere to!

En ekspert gir dere en vinsmaking ganen sent vil glemme. Dere får smake på ekspertens utvalgte viner, og kan også komme med ønsker. Om dere vil kan dette erstattes med champagnesmaking, for ingenting smaker vel like godt som et kyss etter en smak av champagne?

Utgang til balkong_suite på Losby Gods

Ta en kjærlighetstur til byen under deres bachelorette-opphold

Losby Gods ligger perfekt til, en drøy halvtime fra flyplassen, og rett på utsiden av Oslo sentrum. Det er flotte turområder i nærheten, og også verdt å dra inn til byen.

Under deres opphold, kan dere kan dere besøke det ikoniske operabygget, som nærmest stiger opp av vannet – eller ta en tur ut på Oslofjorden i båt. Mulighetene er mange når dere skal gjenoppleve The Bachelorette Norge, og Losby Gods skreddersyr en opplevelse, kun for dere to.

Oslo har et yrende kaféliv, gode shoppingmuligheter og flere spennende museer som kan benyttes under oppholdet.

Del denne siden:

Til toppen ▴