Den ultimate Bachelorette-pakken: Romantisk luksusweekend


Det er tid for at du og din kjære skal få rom til å prioritere kjærligheten, med den ultimate Bachelorette-opplevelsen: en romantisk luksusweekend. Det luksuriøse godset ble nylig besøkt i en episode av ABCs populære realityserie «The Bachelorette», der vi følger Rachel Lindsay på hennes reise for å finne den store kjærligheten.

I den anledning presenteres derfor «Den Ultimate Bachelorette-pakken». Pakken inneholder to overnattinger på Losby Gods, dere vil få en uforglemmelig luksusweekend dere sent vil glemme!

En av episodene i den 13. sesongen av ABCs populære realityserie «The Bachelorette», ble spilt inn på ærverdige Losby Gods våren 2017. I serien forsøker Rachel Lindsay håpefullt å finne mannen i sitt liv og en av roseseremoniene foregår på Godset.

I anledning innspillingen av «The Bachelorette», presenteres derfor en eksklusiv luksusweekend som gir deg og din kjære muligheten til å gjenoppleve flere av aktivitetene som er sett i serien. Elementene i pakken vil skreddersys etter dine behov, så de nedenstående aktivitetene vil kun fungere som forslag på mulige opplevelser.

Romantisk luksusweekend på godset

Når dere lander på Gardermoen flyplass, kun en halvtime unna, blir dere hentet av en av våre privatsjåfører i en eldre, elegant Daimler Limousine. Kun det beste er godt nok når dere skal nyte en romantisk luksusweekend sammen.

På hotellet møter vi dere med et dusin røde roser og en flaske champagne, før vi viser dere opp til vårt aller flotteste rom. Haakon-suiten er i den eldste delen av godset, som ble bygget i 1850. Det var også her innspillingen fant sted. Hvis dere var forelsket ved ankomst, blir ikke kjærligheten mindre av noen netter i Haakon-suiten. Rommet er oppkalt etter kong Haakon VII, som regjerte i Norge fra 1905 til 1957.

Det er både boblebad og badstue på badet, som har store vinduer ut mot fontenen foran hovedinngangen. Fra balkongen kan dere se ut mot den den vakre hagen, idylliske norske naturen og en av Norges fineste golfbaner.

Suiten er hotellets stolthet, og her vil dere oppleve ekstra gode morgener. Dere vil derfor bli servert en nydelig frokost i sengen. På ekte «The Bachelorette»-vis får dere også en helt egen butler under oppholdet, i stil med Chris Harrison.

Opplev Oslo under deres luksusweekend

Det er flere restaurantavdelinger på hotellet, men for å nyte kjærligheten i fred og ro, serverer vi kjøkkensjefens eksklusive femretters middag privat i biblioteket. Menyen vil være komponert ut fra årstid og råvarer. Omringet av røde roser og levende lys, kan dere nyte måltidet sammen – kun dere to.

Losby er stolte av vinkjelleren, hvor det er en helt spesiell stemning. En sommelier vil gi dere en vinsmaking ganen sent vil glemme. Her får dere smake på noen svært eksklusive typer, og kan også komme med ønsker på vin dere vil prøve ut. Det tilbys også champagnesmaking dersom dere ønsker det, en romantisk og lærerik opplevelse.

Selv om det er lite som kan måle seg med luksusen på Losby Gods, anbefales det også å se mer av byen. Hvorfor ikke oppdage noen av byens mest kjente severdigheter og landemerker, mens dere nyter en luksusweekend på godset? Sentrum er bare 20 minutter unna hotellet, og butleren kjører dere selvfølgelig i Daimleren. Vi garanterer dere enda flere sommerfugler i magen etter at dere har tilbrakt en romantisk luksusweekend sammen i disse magiske omgivelsene

Kvelden i hovedstaden avsluttes så på Ekebergrestauranten, hvor du og din kjære kan nyte en fantastisk panoramautsikt over byen.

Vi skreddersyr pakken for deg. Kontakt oss på reservations@losbygods.no | +47 67 92 33 00

Del denne siden:

Til toppen ▴