Hotell i Akershus


Er du på utkikk etter et hotell i Akershus og lurer på hvilket du skal velge? Her kan du lese om noen av disse, og om hvorfor Losby Gods er et godt valg.

Akershus, landets nest største fylke etter innbyggertall, er delt inn i tre regioner og består av hele 22 kommuner. Fylket omkranser store deler av hovedstaden vår og har omtrentlig 40 hoteller spredt rundt omkring.

Hotelltilbudet er både stort og variert, så du finner trolig et hotell som gir deg det du trenger. Dette uansett hva slags reise du skal på eller hvilke behov og ønsker du har til oppholdet ditt. Er det av praktiske årsaker du trenger en seng å sove på eller er det en forretningsreise, weekendtur med familien eller en romantisk helgetur med kjæresten?

Vi har funnet noen alternativer til hvilket hotell i Akershus du skal gå for.

Utvalgte hoteller i Akershus

Trenger du kun én overnatting like ved Oslo lufthavn og ønsker en lettvint, men fortsatt behagelig løsning, finner du flere hoteller i området rundt Gardermoen. Blant annet vil Comfort Hotel RunWay dekke dine fleste behov. Uansett om det er et stopp på veien før reisen går videre, eller overnatting i forbindelse med en konferanse.

Norges mest idylliske spahotell ligger i Son, 40 minutter fra Oslo. Skjem deg bort på Son Spa, der du får en ordentlig og avslappende spa-opplevelse i en tilbakelent atmosfære. Her kan du velge mellom ulike behandlinger og samtidig nyte den flotte sjøutsikten.

Et moderne hotell som passer alle, både familier og forretningsreisende, er Scandic Fornebu. Østlandets største konferansehotell er perfekt dersom du for eksempel trenger overnatting på vei til Sørlandet eller ønsker å bo like ved hovedstaden, men ikke midt i Oslo-gryta. Les her om hotell i Oslo.

Flere hotell i Akershus kan du lese om på nettsiden TripAdvisor.

Velg Losby Gods som hotell i Akershus

Kun en liten kjøretur fra sentrale steder som Oslo sentrum, Lillestrøm og Gardermoen, ligger et av de rundt 40 hotellene i Akershus – nemlig Losby Gods. Dette er stedet for deg som enten vil glemme hverdagen i luksuriøse omgivelser, dyrke romantikken eller bare nyte fred og ro omgitt av vakkert landskap. Losby har også et komplett golfanlegg med høy standard, inkludert drivingrange og tennisbaner.

Et landlig og rolig opphold kan fint kombineres med bylivet dersom du ønsker det, for Oslo sentrum ligger ikke mer enn 20 minutter unna med bil. Enda nærmere finner du også shoppingsenteret Triaden Lørenskog Storsenter.

På Losby Gods møtes en lang og innholdsrik historie med det nye årtusenet, som fører til et mangfold av opplevelser. Her kombineres sjarm og tradisjon med upåklagelig service og en stemningsfull atmosfære. Dette, og mye mer, setter gjestene våre pris på.

Dette sier andre om Losby Gods

Det er både norske og internasjonale hotellgjester som besøker Losby Gods og mange velger å dele sine positive opplevelser på nett.

TripAdvisor har Losby Gods fått 4,5 av 5 stjerner, der de aller fleste av besøkende har oppgitt at oppholdet har vært «svært bra eller» «ypperlig». Mange skryter både av maten, beliggenheten og mener at hotellet utstråler en varme og harmoni helt fra du går gjennom inngangsdøren.

Gjester på Booking.com har gitt Losby Gods en score på hele 9.1 poeng, av 10 mulige. Her beskrives helhetsinntrykket som både fantastisk og eksepsjonelt bra, og noen mener servicen er i verdensklasse – det er vi stolte av.

Det finnes mange nettsider, inkludert disse, som lar deg bestille rom. Men vet du at de aller beste værelsene får du dersom du booker direkte fra Losby Gods?

Det som kanskje er en enda bedre bonus når du bestiller direkte fra hjemmesiden er at Losby Gods har prisgaranti. Dette betyr at du garantert får den laveste prisen hos oss uansett om du bestiller hotellrom, bryllup og selskap, kurs og konferanse eller gavekort. Skulle du finne lavere pris med samme vilkår et annet sted, betaler vi differansen.

Når du skal velge hotell i Akershus håper vi derfor at du velger Losby Gods.

Del denne siden:

Til toppen ▴