Østmork


Anbefalt antall: 20 - 90 personer
Gå til forespørsel

Østmork er et romslig og fleksibelt konferanselokale på 90 kvadratmeter. Det passer perfekt for årsmøter, kurs og konferanser med mellom 20 og 90 deltakere. Østmork er svært fleksibelt som møterom med muligheter for ulike bordoppsett som U-bord, kino, skoleoppsett eller møtebord. Vi bidrar gjerne med tips om hvilket bordoppsett som egner seg best i forhold til bedriftens program og antall deltakere.

I Østmork er det lyse og behagelige farger på veggene og på innredningen. Store vinduer slipper inn mye dagslys, og det romslige lokalet har gode luft- og lydforhold. Utsikten mot hagen er både inspirerende og beroligende, uansett om den er grønn og frodig, kledd i høstfarger eller dekket av snø. Møterommet har prosjektor, lerret, flippover og trådløst internett.

Konferanselokalet er plassert i hotellets underetasje, godt skjermet fra støy. Samtidig ligger hotellets resepsjon lett tilgjengelig rett over møterommet. Rett utenfor Østmork finner dere et eget pauseområde med toaletter, og en lobby hvor dere kan strekke på bena og ta en velfortjent pause mellom møtene.

Navnet Østmork stammer fra en av de tre opprinnelige skogsgårdene, Østmork, Vestmork og Losby, som ble slått sammen til eiendommen Losby i 1855.

Møterom Østmork Losby Gods

Praktisk informasjon

Størrelse90 m²
Skole54 personer
U-bord30 personer
Kino90 personer
Møtebord20 personer

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr din konferanse og tilpasser til dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴