Gruppeaktiviteter


Spennende aktiviteter for kurs og konferanse

En god kombinasjon av fag og aktiviteter gjør konferansen både lærerik, sosial og inspirerende. En spennende aktivitet som bryter opp konferansen eller avslutter møtet er både morsomt og engasjerende for deltakerne. Losby Gods har et stort utvalg av innendørs og utendørs aktiviteter, fra uformelle temafester til quizer, konkurranser og mentale utfordringer som setter de ansattes individuelle ferdigheter, logikk, kreativitet og samarbeidsevner på prøve.

Friske avbrekk
Godsets beliggenhet mellom skog, sletter og vann legger til rette for mange forfriskende aktiviteter ute, uansett årstid. Hold et av møtene i skogen eller ved Mønevann, og avslutt med piknik, grilling eller en kanotur på vannet.

Om vinteren er kanefart innover i Østmarka en fantastisk opplevelse. Ta turen forbi det gamle sagverket, vasshjulet og inn i den snøkledde skogen som har formet godsets historie og livene til de som bodde og jobbet her. Brennende fakler, bjeller og frostrøyk kan også være en stemningsfull opptakt til julebordet. Vi legger gjerne inn en pause i skogen med servering av rykende varm julegløgg ved et knitrende bål.

Inviter konferansedeltakerne på en skattejakt rundt på hotellet hvor de må løse teoretiske og praktiske oppgaver. Skattejakten er lagt opp som et rebusløp. Deltakerne deles inn i lag som må knekke koder og løse varierte oppgaver for å få tilgang til 9 siffer som skal fylles inn i et kryptogram. Tallene utgjør koden til skattkisten hvor premien skjuler seg.

Fleksibelt opplegg
Alle aktivitetene for kurs og konferanse har stor fleksibilitet i gjennomføringen. Vi skreddersyr gjerne et opplegg som passer for dere, enten dere er en stor eller liten gruppe, og enten dere har noen timer til disposisjon eller en hel dag.

Les mer om vårt store utvalg av aktiviteter, og sett sammen et perfekt opplegg som gjør konferansen til en uforglemmelig opplevelse for akkurat din bedrift.

Del denne siden:

Til toppen ▴