Konferanse


Inviter medarbeiderne dine til en inspirerende konferanse på Losby Gods, hvor historie og tradisjoner møter moderne teknologi i naturskjønne, energi-givende omgivelser.
Gå til forespørsel

Arranger konferanse ved Norges beste golfanlegg, i historiske og ærverdige omgivelser. Gjennom årenes løp har adelsmenn, politikere, forretningsmenn og bedriftsledere tatt mange viktige avgjørelser mellom de gamle, knirkende treveggene på Losby Gods. Tallrike idéer og planer har sett dagens lys i møterommene, på golfbanen eller over et godt måltid.

På Losby Gods venter stillhet og ro, hjemmelaget mat, en god seng og inspirerende aktiviteter. Kombinert med moderne konferansefasiliteter har vi alt som skal til for å gjøre kurset, konferansen eller møtet til en minneverdig opplevelse. Losby Gods ligger bare 20 minutter fra Oslo og 30 minutter fra Gardermoen, og vi tilbyr gratis parkering under hele oppholdet.

Konferanse i moderne møterom for store og små grupper

Losby Gods tilbyr 16 møterom i varierende størrelse med kapasitet fra 2 til 180 personer. Noen ligger i den historiske delen av godset, andre i den nyere delen av hotellet. Alle konferanselokalene våre har sin egen historie og stil, og oppfyller alle dagens krav til teknisk utstyr, luftkvalitet, lysforhold og Wi-Fi.

Konferanserom Karl Johan_Losby Gods

Konferanserom Karl Johan_Losby Gods

Meyersalen er det største konferanselokalet og har egen balkong. Lokalet har plass til mellom 22 og 180 personer, og passer til store konferanser, seminarer, årsmøter og generalforsamlinger. Rett utenfor ligger toaletter, en stor lobby og konferanseresepsjonen hvor du har tilgang til kaffe, te og frisk frukt.

For grupper mellom 18 og 60 personer er Peder Cudrio et godt valg. Konferanselokalet ligger rett ved de to mindre møterommene Karen Cudrio og Cudrio Junior, som kan benyttes til gruppearbeid.

I den gamle delen av godset ligger Pikeværelset, som er et lite og intimt møterom med plass til mellom 2 og 6 personer. Pikeværelset var rommet til tjenestepiken som jobbet på godset i gamledager.

«Schibsted har brukt Losby Gods i en årrekke som fast kurssted for våre samlinger i Schibsted Sales Academy og også andre typer samlinger. Beliggenheten mellom Oslo og Gardermoen er perfekt –  det er sentralt og lett tilgjengelig, men samtidig fantastisk landlig og stille. De vakre omgivelsene både ute og inne samt et veldig hyggelig og fleksibelt personale er også viktige grunner til at vi stadig vender tilbake til Losby.» – Kathrine Øi Ekås, Head of Schibsted Sales Development.

Påfyll for kropp og sinn

Når det er tid for lunsj eller middag serverer kjøkkenet hjemmelaget, tradisjonsrik mat som tilfører kroppen og hodet ny energi. Vi har en egen meny for pausemat, med nystekte vafler, varme wienerbrød, frukt, smoothies og mettende smørbrød eller wraps.

Hotellet har 70 moderne og hyggelige værelser i ulik størrelse, hvor du kan lade opp til neste dag. Vi bistår også mer enn gjerne med å arrangere sosiale aktiviteter og teambuilding.

Ved konferanse på Losby Gods er Deluxeværelse et av værelsene du kan velge blant

Våre 20 Deluxe-værelser er blant værelsene du kan velge blant ved et opphold på Losby Gods.

Vi skreddersyr gjerne et opplegg, enten dere er en stor eller liten gruppe. Les mer om de forskjellige møterommene og aktivitetene våre, og sett sammen en pakke som passer din bedrift.

Del denne siden:

Forespørsel


Arranger konferanse på Losby Gods og opplev et opphold som er skreddersydd etter dine ønsker og behov. Skriv inn ønsket dato for arrangementet, antall personer og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴