Ordinær Bachelorette-pakke: Romantisk weekend


Det er tid for at du og din kjære skal få rom til å prioritere kjærligheten, med en helt egen Bachelorette-opplevelse.

Det luksuriøse godset ble nylig besøkt i en episode av ABCs romantiske realityserie «The Bachelorette». Her følger vi Rachel Lindsay på hennes reise for å finne ekte kjærlighet. I den anledning presenteres derfor «Bachelorette-pakken». Dette er en pakke som gir deg og din kjære mulighet til å hengi dere i flere av aktivitetene som er sett i den romantiske serien.

Losby Gods ønsker å tilby dere en helt unik romantisk weekend, med denne Bachelorette-pakken.

En romantisk weekend i naturskjønne omgivelser

Denne Bachelorette-pakken gir dere to overnattinger i naturskjønne omgivelser, så forholdene ligger til rette for en uforglemmelig romantisk weekend. Når dere ankommer godset får dere et dusin røde roser og en flaske champagne slik at dere får en perfekt start på oppholdet deres.

Vi åpner dørene til Deluxe-værelset, hvor dere fra den luftige balkongen har utsikt mot en av Norges fineste golfbaner og de flotte omgivelsene.

Rommet er utstyrt med en kingsize-seng, hvor dere både kan sove godt – og nyte hverandre. Morgenen etter starter selvfølgelig med at dere får frokost servert på sengen.

Bad_Deluxeværelse Losby Gods

Romantisk middag for to og vinsmaking

Det er flere restaurantavdelinger på hotellet, men for å nyte kjærligheten i fred og ro, serveres kjøkkensjefens eksklusive femretters middag privat i biblioteket. Menyen vil være komponert ut fra årstid og råvarer. Deilig mat, god vin og bare dere to. Man kan vel ikke be om mer på en romantisk weekend for to?

Vinkjelleren er Losby stolt av, hvor det er en helt spesiell stemning når lysene dempes og stearinlysene tennes. En ekspert vil gi dere en vinsmaking ganen sent vil glemme! Dere får smake på noen svært eksklusive typer, og kan også komme med ønsker, hvis det er noe spesielt dere vil prøve.

Vi har også champagnesmaking, for det er vel lite som oser så mye kjærlighet som champagne?

Vi skreddersyr pakken for deg. Kontakt oss på reservations@losbygods.no |+47 67 92 33 00

Del denne siden:

Til toppen ▴