Vinkjelleren


Vinkjelleren egner seg for 10 - 18 personer
Gå til forespørsel

Ønsker du et spesielt og særegent sted for å ta med familie og venner til et hyggelig selskap, eller kollegaer og forretningsforbindelser til en opplevelse utenom det vanlige, så er vår Vinkjeller stedet.

Når lysene dempes her og stearinlysene fyller rommet med et behagelig lys, da er stemningen nærmest til å ta og føle på. Her kan man nyte et smakfullt måltid og fylle glassene med edle dråper.

Ønskes en vinsmaking eller et vinforedrag i forbindelse med selskapet, for å stifte nærmere bekjentskap med de spennende vinene vi har i vår vinkjeller, er dette mulig.

Temperaturen i vinkjelleren er på rundt 22 grader under selskapet, men etter middag trekker selskapet seg tilbake til hotellets bar eller evt egne salonger, slik at vinkjelleren igjen får tilbake sin lagringstemperatur på 14 grader.

Del denne siden:

Forespørsel


Ønsker du å booke vinkjelleren til ditt arrangement. Ta kontakt

På grunn av situasjonen med Coronavirus er Losby Gods dessverre stengt for øyeblikket. Vårt bookingkontor har sterkt redusert bemanning- og åpningstid. Vi vil svare på din henvendelse innen to virkedager etter mottak.

Vi håper på forståelse for dette.

Med Vennlig hilsen
Losby Gods

Til toppen ▴