Husmannsstuen bryllupslokale


Egner seg for: 15-36 personer
Gå til forespørsel

Tradisjoner og historier er to viktige ingredienser i et bryllup, og noe vi verdsetter høyt på Losby Gods. Et bryllup markerer jo begynnelsen på livet deres sammen, hvor dere skal skape deres egne tradisjoner og historier. I Husmannsstuen får du også et innblikk i Losbys innholdsrike historie, og hvilke mennesker som har preget den.

Husmannsstuen er en av våre koselige restaurantstuer som egner seg svært godt for bryllup. Lokalet har en intim og stemningsfull atmosfære, og passer godt for bryllup med 15-36 gjester til bords. Lokalet har lune farger på veggene, stemningsfull belysning og festpyntede bord med hvite duker, blomster og lys. Gjennom de store vinduene kan dere se grønne blader som blafrer på trærne, eller snøflak som virvler rolig rundt i vinden.

Veggene i Husmannsstuen er dekorert med bilder av husmenn og tjenestepiker som jobbet på godset i gamle dager. Lev deg inn i hvordan hverdagslivet på gården var før i tiden, og hvordan hver og én ansatt spilte sin rolle.

På Losby Gods er vi fremdeles opptatt av å yte den beste servicen vi kan, så den travle dagen deres blir magisk, ikke stressende. Våre ansatte er drevne til fingerspissene i å arrangere bryllup. Len deg tilbake og la oss sørge for alt det praktiske, mens dere nyter en hyggelig og minnerik kveld i historiske omgivelser.

Husmannstuen kan leies til bryllup fredag og lørdag i tidspunktet 18.00 – 23.00

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr ditt bryllup, tilpasser til deres behov og hjelper dere med planleggingen. Skriv inn ønsket dato for bryllupet, antall personer, og kort om deres ønsker, så sender vi et uforpliktende tilbud.
Hjertelig velkommen til bryllup på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴