Jobbe på Losby Gods


"Engasjement og detaljer utgjør hele forskjellen" Denne visjonen gjør at vi jobber knallhardt hver dag på å fokusere på nettopp dette med engasjement, entusiasme, motivasjon og begeistring, og ikke minst detaljer, det lille ekstra, eller prikken over i'en om du vil.

Losby Gods er en arbeidsplass for ca 100 forskjellige unike personligheter. Uten disse menneskene ville ikke Losby Gods vært det produktet det er idag. Denne siden er tenkt å være en liten introduksjon til det å jobbe på Losby Gods. Kanskje du en gang vil bli et medlem av vårt fantastiske team her på godset!

 

Resepsjonen


Resepsjonen er ofte det første møtet du har med Losby Gods, enten du kommer inn hovedinngangen, eller ringer oss på vårt sentralbord. I vår resepsjon finner du smilende, hyggelige mennesker som gleder seg til å ønske deg velkommen

 

Bookingen


Alt av bestillinger på konferanser, dagmøter og overnattinger går gjennom vår travle bookingavdeling. Der sitter det to meget erfarne og effektive damer som svarer deg på alt som du måtte ønske svar på!

 

Konferanse


I konferanseavdelingen finner du blide og hyggelige medarbeidere som er glad i å møte mennesker hver dag, hele dagen, og bistå med alt fra rydding til teknisk bistand og ikke minst få møtet/konferansen til å gjennomføres knirkefritt! En utrolig viktig jobb på Losby Gods, fordi vi har nesten 70% av gjestene våre innom denne avdelingen.

 

Salgsavdelingen


I salgsavdelingen jobbes det iherdig med å presentere Losby Gods og hotellets kvaliteter og muligheter til så mange potensielle kunder som mulig. Det er hovedsaklig konferansemarkedet som er segmentet det jobbes mot, men det er også salgstiltak på selskapsfronten, blant annet ved å arrangere den årlige bryllupsmessen på hotellet.

 

Kjøkkenet


Maten står i fokus på godset, og det skal være både hjemmelaget og tradisjonelt det som serveres. Kokkene våre er faglærte og erfarne og har en fantastisk samarbeidsevne med de andre avdelingene på Losby Gods. Kjøkkenet på Losby Gods har et godt renomme, og maten skal være av ypperste klasse!

 

Restauranten, bar og selskap


En meget stor og viktig avdeling på godset er restaurant og selskapsavdelingen. Enten det er frokost, lunsj, middag, selskap, fest, bryllup eller bare en kaffe i solveggen. Servitørene, bartenderen og hovmesterne på Losby Gods jobber til alle døgnets tider og sørger for at alle gjestene føler seg velkomne og tatt vare på.

 

Husøkonom – Renhold


Det våre gjester sier er aller viktigst når man bor på hotell, er at det er rent og pent! Flaks at vi på Losby Gods har de beste innen det feltet og her skal det være skinnende rent og meget godt tatt vare på. Vi har friske blomster på alle værelser, og mange flotte planter rundt om på godset. Dette er en kunst å ta vare på, men med husøkonomene på Losby Gods er dette ingen sak. En utrolig sammensveiset gjeng, som kommer fra alle verdens hjørner.

 

Vedlikehold


Det er utrolig hvor mye som skal fikses og repareres og ordnes på et stort gods! Da er det viktig å ha mennesker som jobber med glede og entusiasme med dette. Ekte Ja-mennesker som liker å være høyt og lavt og flere steder på en gang! Det har vi på Losby Gods

 

Dersom du har lyst til å jobbe med oss, ta en titt på Ledige stillinger

Del denne siden:

Til toppen ▴