Bespisning


Golfers breakfast, Godscafeen, selskaper, middager, turneringer og mye mer

I tilknytning til Golfanlegget ligger Losby Gods, et historisk hotell med 70 overnattingsværelser. Hotellet står for all bespisning i forbindelse med golfbanen, golfere og golfturneringer.

Losby Godscafé


Godset innbyr til både inne- og uteliv. Innenfor finner du den hyggelige Godscafeen hvor vi serverer kaffe og vafler, småkaker,  mineralvann, kaldretter og varmretter. Her er det også mulighet til å kjøpe med kaffe, frukt, sjokolade, baguetter og sandwhicher ut på banen. Med utsikt over golfbanen ligger godsets sydvendte terrasse. Ta med deg en forfriskning og nyt utsikten og den vakre naturen etter en tur på golfbanen eller i marka.
Godscafeen er åpen hele sesongen, men stenger når hotellet er stengt til jul og påske.

Mandag – Lørdag09.00 – 21.00
Søndag09.00 – 19.00

Golfers breakfast


Vi tilbyr Golfers breakfast i hotellets frokostrestaurant. En bugnende buffet med egg, bacon, nystekt brød, frukt, pålegg og frokostblandinger.  Her får man en knallstart på dagen og runden. Betal i resepsjonen og ta med kvittering til restauranten.

Pris: 310,- per person

Åpent 07.00 – 10.00 mandag – fredag

Åpent 07.00 – 10.30 lørdag – søndag

Golfturneringer


Losby Gods kan tilby alt fra enkel bevertning rundt en turnering, til en storslått ramme rundt en turnering. Vi skreddersyr til hvert arrangement enten det er et eple og en sjokolade som ønskes, eller en flott grillbuffet i hagen. Ta kontakt med vår bookingavdeling

Restaurantstuene


Hotellets restaurant har 4 restaurantstuer hvor man kan booke bord til middag eller lunsj. Dersom man ønsker eget lokale, kan man velge den stuen som passer best til sitt arrangement. Les mer om restaurantstuene her.

Selskapslokaler


Losby Gods har en rekke selskapslokaler som rommer alt fra små selskaper til store. Meyersalen er vår største selskapssal og kan beverte opp mot 150 til middag. Les mer om våre selskapslokaler her

Del denne siden:

Til toppen ▴