Frokost, Lunsj & Middag


Velkommen til smakfulle måltider i tradisjonsrike og stemningsfulle omgivelser

Losby Gods har alltid vært et sted for selskapeligheter og rekreasjon der god mat og drikke er en viktig del av opplevelsen. Kjøkkenet vårt serverer hjemmelaget, tradisjonsrik mat tilberedt med ferske, lokale råvarer.

Start dagen med en herregårdsfrokost som gir energi til dagens aktiviteter. I frokostbufféen finner du ferske bakervarer, et godt utvalg pålegg, varmmat og søte alternativer. Vi byr på nystekt brød, oster, kjøttpålegg, syltetøy, frokostblandinger, egg og bacon, yoghurt og frukt. I tillegg serverer vi fersk jus og nytraktet kaffe og te.

Vi serverer kjøkkenets valg av 2-retters lunsj på hverdager mellom kl. 11.30 og 14.00. Bestill bord hos hovmester til lunsj.

Når det er tid for middag disker kjøkkensjefen opp med velkomponerte retter av sesongens beste råvarer.

Restauranten vår i første etasje er delt inn i fem stuer med hver sin unike stil. Vinterhagen har en lys og åpen atmosfære, mens Familiestuen har en koselig og intim stemning. I Husmannsstuen sitter historien bokstavelig talt i veggene, i form av bilder av tidligere husmenn og tjenestepiker. Den storslåtte Godsstuen har nydelig utsikt over hagen og Losbydalen, og den stemningsfulle vinkjelleren passer perfekt for en stemningsfull og helt spesiell opplevelse.

Velkommen til et næringsrikt og smakfullt måltid i tradisjonsrike og stemningsfulle omgivelser!

Herregaardsfrokost


Mandag – Fredag: 07:00-09.30

Lørdag og søndag: 08.00-10.30

Lunsj


Mandag – Fredag: 11:30-14:00 ( Vi har ikke lunsj i sommersesong, fra 1. juli – 20. august)

Lørdag og søndag: Etter avtale

Middag


Mandag – Lørdag: 18:00-21:00

Søndag: Steng

Restauranten stenger etter frokost på søndag, unntatt ved selskaper og høytidsdager.

 

Del denne siden:

Til toppen ▴