Kickoff


Med årets kickoff på Losby Gods kan du motivere dine medarbeidere med morsomme konkurranser, faglig påfyll og en bra fest i landlige omgivelser.
Gå til forespørsel

Ingenting gir en bedre start på året enn en skikkelig kickoff som motiverer og sørger for at medarbeiderne får faglig påfyll som de kan bruke for å nå bedriftens mål.

Kickstart året på Losby Gods, bare 20 minutter unna Oslo sentrum og 30 minutter fra Gardermoen.

Et verktøy for salgs- og endringsledelse

Losby Gods har lang erfaring med å skreddersy arrangementer for norske virksomheter, og er opptatt av at alle arrangementer gjennomføres med høy kvalitet og alle detaljer på plass.

Kickoff høres kanskje ikke så seriøst ut, men brukes årlig av ledere verden over som et viktig verktøy for salgs- og endringsledelse. Spesielt nå som mange bransjer verden over er inne i en tid med store endringer som kanskje krever økt eller annerledes kompetanse, ser mange ledere verdien av å samle de ansatte slik at alle jobber i samme retning.

Det er også et klassisk verktøy for å motivere og engasjere, og ikke minst for å bygge bedriftskultur.

Aktiviteter som skaper godt samhold på ditt kickoff

En god kombinasjon av fag og aktiviteter sørger for at de ansatte får maksimalt ut av samlingen. Losby Gods har et stort utvalg av aktiviteter som utfordrer medarbeiderne dine til å tenke kreativt, samarbeide og finne gode løsninger.

Champagnesmaking under kickoff på Losby Gods

Champagnesmaking er en av aktivitetene du og dine kolleger kan oppleve sammen på Losby Gods.

Godsets beliggenhet mellom skog, sletter og vann legger til rette for mange forfriskende aktiviteter også utendørs, uansett årstid.

Moderne konferanserom med alt du trenger

Losby Gods tilbyr 16 møte- og konferanserom i varierende størrelse og kapasitet, alle med sin egen historie og stil. Lokalene har alle fasiliteter, og oppfyller dagens krav til teknisk utstyr, luftkvalitet, lysforhold og trådløst nettverk.

Utenfor møterommene er det muligheter for benstrekk, kaffe og frukt mellom øktene. Noen av salene har også egen balkong, egen lobby og toaletter.

Del matopplevelsene

Det skapes mange gode stunder rundt matbordet, og vi på Losby Gods legger stor vekt på gode matopplevelser med ferske råvarer og tradisjonsrike oppskrifter.

For grupper på 10-55 personer kan de koselige restaurantstuene våre være et godt valg. Dere kan velge mellom fem vidt forskjellige, stemningsfulle lokaler i vår restaurant – enten det er til lunsj, middag eller mingling og god stemning senere på kvelden.

Vinterhagen er et av selskapslokalene du kan leie på Losby Gods

I vår restaurantstue Vinterhagen kan du og dine kolleger nyte et deilig måltid som runder av dagens kickoff-aktiviteter.

Overnatt på Losby Gods, og våkne til deilig herregårdsfrokost

Etter en innholdsrik dag med faglig påfyll, aktiviteter og kanskje festligheter, er det perfekt å avslutte det hele i våre velutstyrte værelser med høy standard.

Uansett om deres kickoff fortsetter eller om dere skal dra hjem, er det godt for samholdet å nyte en deilig frokost sammen i den trivelige restauranten i 1. etasje. Det er en utmerket stund til å reflektere over gårsdagens inntrykk, over nybrygget kaffe og den nydelige duften av nystekte vafler.

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr ditt kickoff, som vi tilpasser dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangementet, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til kickoff på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴