Bjelleklang, gods og grønne skoger


Hagekonsert med Bjelleklang på Losby Gods 17. august.

Sang- og musikkgruppa Bjelleklang fra Lørenskog startet opp i 1986, og trenger neppe noen nærmere presentasjon her omkring. Etter starten for snart en mannsalder siden, så har gruppa forandret litt stil, blitt eldre de også, og kan se tilbake på en herlig sangglad karriere med mange plateutgivelser, TV-opptredener, og turneer landet rundt. Det er ikke få her til lands som har sunget, danset og klappet til låter som «Gud, hvor du er deilig», «Rød, rød vin» og «Gummihatt», for å nevne noen.

På grunn av sitt andre liv, så har bjellegutta forsøkt å gi seg et par ganger, men det nytter ikke; de er fortsatt etterspurt, og da er det fristende å gi etter. Gruppa er stadig på farten, og i sommer tar de endelig turen til Losby!

Vær klar for en bjelleslager-konsert helt utenom det vanlige, innrammet av Østmarkas frodige skoger!

Dette er bjellene: Finn Evensen, Ole Jørgen Holt Hanssen, Stian Joneid, Robert Skrolsvik, Roar Vangen og bjellebassen Jon Haaland.

Konserten avholdes ute i den vakre godshagen, og starter kl. 19.30. Servering av mat og drikke i restauranten og på terrassen fra kl. 16.00.

Overnatting på godset inkludert billett til konserten >>

Billett til konserten, kr. 425,- (inkludert billettavgift) uten overnatting >>

 

Mat og drikketilbudTidsromPris
Uteservering på terrassen16.00 – 20.30
Grillbuffet i restauranten16.00 – 19.30735,- per person
3 og 4-retters meny i restauranten19.30 – 22.00720,- / 860,- per person
Compagniet BarEtter konserten

Vi har et begrenset antall stoler tilgjengelig for utleie på godset. Ta gjerne med noe å sitte på dersom du ikke ønsker å sitte på plenen. (Losby Gods har stoler til gjester som bor på hotellet)

Praktisk informasjon

Dato Lørdag 17. august 2024   (kl 19:30)

PrisOpphold i enkeltrom / dobbeltrom inkludert billett: kr. 2515,- / 3140,- (oppgrader til rom med balkong for kr. 400,-)

Ta gjerne med pledd eller stol å sitte på dersom du ikke ønsker å sitte rett på plenen.

Del denne siden:

Til toppen ▴