Selskapslokaler


Et gods for de små og store anledninger i livet
Gå til forespørsel

Planlegger du bryllup, konfirmasjon, dåp eller minnestund? Eller vil du samle familie og venner til en bursdagsfeiring, jubileum eller julebord? På Losby Gods har vi en rekke ulike selskapslokaler som passer for ethvert privat selskap og firmaarrangement.

Meyersalen er et stort og flott lokale i den nye delen av hotellet, med plass til opptil 140 personer. Med svære lysekroner i det buede taket, romslig dansegulv, tilhørende salonger og en stor balkong med utsikt over skogen og golfbanen passer lokalet perfekt for bryllup, julebord og formelle selskap.

Gamlegodset er et sjarmerende alternativ for bryllup og formelle selskap med opptil 95 personer til bords. Gamlegodset ble bygget i 1850, og inneholder spisesal, ballsal, bibliotek, bar og flere salonger. Ved leie av lokalet får dere også tilgang til godshagen og godsbalkongen.

De fire restaurantstuene våre har en avslappet atmosfære, og passer for grupper mellom 10 og 55 personer. Hver stue har sitt eget særpreg, og passer til de fleste sosiale anledninger.

Selskap på inntil 18 personer kan leie vinkjelleren vår for en uforglemmelig kveld. Ta med gjestene dine ned i det stemningsfulle lokalet hvor stearinlysene kaster et dunkelt skinn over ansiktene, bordet og vinflaskene på de velfylte hyllene. Det er mulig å kombinere vinsmaking og middag i vinkjelleren. Her er en virtuell visning av Losby Gods.

Les mer om lokalene våre under, og velg det som passer perfekt for ditt selskap. Kontakt oss for et prisoverslag på ditt selskap!

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr ditt selskap, tilpasser til deres behov og hjelper dere med planleggingen. Skriv inn ønsket dato, antall personer, og kort om deres ønsker, så sender vi et uforpliktende tilbud. Hjertelig velkommen til selskap på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴