Herregårdsmord


Et mord er begått på Losby Gods! Bli med og avslør morderen

Det bor en Sherlock Holmes i oss alle, og det er på tide å bringe frem detektiven i deg. Mens du nyter en fireretters festmiddag på Losby Gods kommer det til å skje et mord – klarer du å løse mysteriet? 

Det knirker i de gamle tregulvene og veggene, og utenfor ligger den dype, stille skogen. Det historiske godset er som skapt for et ekte mordmysterium. Kvelden starter med en aperitiff klokken 18.00, og allerede nå er mysteriet i gang. Under middagen som serveres klokken 19.00 begås den onde gjerningen. Det finnes flere spor og mistenkte, og etter litt resonnering viser det seg at morderen må befinne seg i rommet! Kan det være personen som sitter ved siden av deg? Ser ikke han på andre siden av av bordet litt mistenkelig ut? 

Gled deg til en hyggelig og morsom kveld spekket med mystikk, grøss, spenning og latter! En nydelig fireretters festmiddag, hvor du sitter på bord sammen med andre «detektiver», og en spennende mordgåte er en opplevelse som garantert vil settes pris på. 

Mysteriet starter allerede under aperitiffen, og under middagen vil de profesjonelle og fantastiske skuespillerne fra Wall & Vivien spille ut et spennende mordscenario som dere skal løse. Når morderen er avslørt kan dere nyte resten av kvelden på godset. Fortsett praten i Compagniet bar før dere tilbringer en fredelig og krimfri natt i et av våre komfortable værelser. Avslutt et minneverdig opphold på godset med den fristende herregårdsfrokosten vår søndag morgen.

Bestill ditt opphold her >>>>  

Velkommen til en mystisk kveld på Losby Gods!

Kjøp gavekort på Herregårdsmord! 

Praktisk informasjon

Dato Fredag 01. november 2024   (kl 18:00)

PrisPer person i dobbeltrom kr. 2960,- / enkeltrom kr. 3905,-
Inkluderer herregårdsmord med profesjonelle skuespillere, overnatting med herregårdsfrokost, aperitiff, kjøkkensjefens 4-retters middag samt kaffe til dessert.

Pris for herregårdsmord uten overnatting: kr. 1815,- / inkluderer skuespill, aperitiff, kjøkkensjefens 4-retters middag samt kaffe til dessert. Må bestilles direkte til hotellet på mail til losby.gods@losbygods.no eller telefon 67923300

Del denne siden:

Til toppen ▴