Losby Godscafé


Unn deg en kopp kaffe og en nystekt vaffel før turen eller golfrunden

Frister det med en nystekt vaffel og en kopp rykende varm kaffe? Har du lyst på et nysmurt kyllingsandwich, en frisk salat eller en mettende Losbyburger til lunsj? Losby Godscafé har noe å friste med enten du trenger en liten kaffepause med noe søtt til, en enkel lunsj eller et varmt måltid. Her serverer vi kaffe og vafler, mineralvann og ferske bakevarer, salater og mettende varmretter. Uansett om du velger en kald rett eller varmrett kan du være trygg på at du får et hjemmelaget, smakfullt måltid tilberedt med ferske råvarer.

Losby Gods ligger midt inne mellom åkrer, skog og vann. Den friske naturen innbyr til mange spennende uteaktiviteter og turer som setter fart på appetitten. Nyt en forfriskning før du legger ut på tur i Losbydalen, eller tar en runde på en av våre to flotte golfbaner. Fyll opp energilageret igjen med ferske bakevarer og en kopp rykende varm kakao etter en skitur i Østmarka eller en kanotur på Mønevann.

I vår nye lounge har vi behagelige sittegrupper med myke sofaer og godstoler hvor du kan ta en velfortjent pause. Er det fint vær kan du nyte en cappuccino eller brus på godsets sydvendte terrasse med utsikt over golfbanen. Trenger du en forfriskning mens du spiller golf er det også mulig å kjøpe med kaffe, frukt, sjokolade, baguetter og sandwicher ut på golfbanen.

Godscaféen er åpen alle dager i sommersesongen fra mai til september, og i visse helger resten av året.

Velkommen til en kaffe og en matbit i koselige omgivelser!

 

Åpningtider sommer 2021Caféen er for tiden stengt, men Pavillonen / uteservering holder åpent i helgene.
Lørdag12.00 – 18.00
Søndag12.00 – 18.00

 

Del denne siden:

Til toppen ▴