Bo på Losby Gods
Se tilgjengelighet
Bestill hotellrom

Losby Gods - En reise i tid og tradisjoner


Det er spennende tider på Losby! Vi er i gang med å planlegge en betydelig utvidelse av hotellet, som vil inkludere flere rom og nye, moderne fasiliteter. Men dette skjer ikke med det aller første.

Så Losby Gods, slik dere kjenner oss, er her for dere nå og vi ønsker dere varmt velkommen!

Bryllup, konfirmasjoner, kurs og konferanser og andre begivenheter kan bestilles som vanlig. Vi har allerede fastsatt datoer for opplevelser og kulturarrangementer for 2024 og lover å yte den varme, gode servicen dere er vant til.

Losby Gods ligger idyllisk til i hjertet av Østmarka, bare 20 minutters reise fra Oslo sentrum og 30 minutter fra Gardermoen, hvor stillheten og roen er inkludert i prisen. Samtidig byr naturen rundt oss på utallige muligheter for opplevelser og utforskning. Vi er stolte av vårt arbeid med bærekraft, der vårt motto er å «ta vare på.» Det betyr at vi forplikter oss til å ta vare på historien, menneskene, bygningene og selvfølgelig naturen som omgir oss.

PS Selv om vi ikke har satt en nøyaktig dato for byggestart, lover vi å holde dere oppdatert med nødvendig informasjon etter hvert som prosessen skrider frem.

Hjertelig velkommen til oss!

Virtuell visning av Losby Gods. 

På midten av 1800-tallet var det Meyer familien, med Jacob Meyer i spissen som eide Losby. Han bestemte seg for å oppføre et jaktslott på eiendommen hvor de kunne invitere til rekreasjon og representasjon for hovedstadens elite. Hit reiste både kongelige og kondisjonerte for å jakte og selskapene på godset var viden kjent. Losby ble omtalt som et sted der gjester ble møtt med overveldende gjestfrihet. Denne tradisjoner ivaretas og videreføres i dag.

Åpningstider

Restaurant

Frokost mandag - fredag07:00 - 09:30
I golfsesongen mandag - fredag07.00 - 10.00
Frokost lørdag og søndag08:00 - 10:30
I golfsesongen lørdag og søndag07:00 - 10:30
Lunsj mandag - fredag (stengt i sommersesong, fra 1. juli - 20. august)11:30 - 14:00
Middag mandag - lørdag18:00 - 21:30
Restauranten stenger etter frokost på søndag, unntatt ved selskaper og Høytidsdager.

Café

Alle dager, unntatt påske- og juleferie12:00 - 18:00
Til toppen ▴