Workshop


Drømmer du om inspirerende kurs og konferanser? Ta med medarbeiderne dine til Losby Gods!
Gå til forespørsel

Forbinder du kurs og konferanser i jobbsammenheng med lange timer på et sterilt møterom? Da har du ikke opplevd Losby Gods med sine historiske lokaler, smakfulle menyer og engasjerende aktiviteter. Vi holder til bare 20 minutter unna Oslo sentrum, og 30 minutter fra Gardermoen.

Gjennom årene har vi tatt i mot hundrevis av bedrifter til workshops, kurs og konferanser her på Losby Gods. Vår erfaring er at en kombinasjon av fag og aktiviteter gjør dagen både lærerik, sosial og inspirerende for de ansatte. Losby Gods har et stort utvalg av innendørs og utendørs aktiviteter, fra uformelle temafester til quizer, konkurranser og mentale utfordringer som setter de ansattes individuelle ferdigheter, logikk, kreativitet og samarbeidsevner på prøve.

Friske avbrekk

Godsets beliggenhet mellom skog, sletter og vann legger til rette for mange forfriskende aktiviteter ute, uansett årstid. Hold et av møtene i skogen eller ved Mønevann, og avslutt med piknik,  eller en kanotur på vannet. Om vinteren er kanefart innover i Østmarka en fantastisk opplevelse. Her er noen flere aktiviteter som gjør oppholdet på Losby Gods ekstra minneverdig:

Losby Gods Showdown

Er du klar til å utfordre kollegene dine i Losbys store spill-turnering? Konkurrer i tre disipliner: shuffleboard, dart og biljard. En morsom og konkurransepreget aktivitet som alle kan være med på. Vi deler inn i lag à 4 personer (maks 6 lag). Lagene samler poeng fra hver øvelse. Hvem som vinner er en hemmelighet helt frem til premieutdelingen, for eksempel under middagen.

Alpakkavandring

Det er ikke mye som klarner hodet bedre enn å tilbringe tid med dyr utendørs, så bli med på tur med din helt egen alpakka! Alpakkavandring innebærer at deltakerne går en guidet tur med alpakkaer i leietau. Man får en unik nærhet med dyrene, og har ansvar for alpakkaen på hele turen. Her er det muligheter for unike selfier du ikke er vant til å sende fra konferanser med jobben.

Golf – en smakebit

Dette er en aktivitet som passer absolutt alle, og du trenger ikke å ha tatt i en golfkølle før for å delta og ha det gøy. Vi tilbyr golfaktiviteter som Driving Range, Putting Green og Bunker-trening. Dette er en kort og artig introduksjon til golf, med litt innlagte øvelser og konkurranser. En perfekt måte å koble av og få strekt litt på smilebåndet. Selv drevne golfere får utfordringer her, og kan gjerne bistå sine kollegaer med litt ”ekspertise”.

Quiz

En quiz er en perfekt aktivitet midt på dagen for å bryte med et faglig program, eller som en sosial og morsom kveldsaktivitet. Quizen er interaktiv, tilrettelagt med bilder og spørsmål på storskjerm, og musikk på musikkanlegget. Gruppen deles opp i lag, og må konkurrere mot hverandre. Her får man testet samarbeidet og evnen til å resonnere seg frem til svar man ikke trodde man hadde.

Signum Grata – Jakten på Kryptogrammet

Dette er en skattejakt som hovedsakelig foregår innendørs på hotellet. Aktiviteten foregår i grupper på 5 – 6 personer, og samarbeid, analytisk tenking, kreativitet og konkurranse er stikkord. Kryptogrammet skal fylles med 9 siffer. For hvert siffer må en ny kode løses, som viser vei til neste oppgave. Oppgavene er svært ulike, noen lette noen vanskelige, noen quiz-inspirerte og noen praktiske. En god trim for de ”små grå”.

Se alle våre aktiviteter her.

Del denne siden:

Forespørsel


Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴