Forsiden


Hotellet er midlertidig stengt – Uteservering er åpen alle dager! 

Losby Gods (hotellet og godset) holder stengt på ubestemt tid. Uteservering / Pavillon er åpen alle dager fra 12.00 – 18.00 – hjertelig velkommen innom. Vi følger lokale smitteverntiltak og anbefalinger fra Lørenskog kommune, Vårt bookingkontor er bemannet hverdager 10.00-14.00. Send e-post til reservations@losbygods.no dersom du ønsker tilbud på konferanse og generelle spørsmål. Forespørsel om bryllup og andre selskap kan sendes til hovmester@losbygods.no

Ønsker du å bestille et opphold med overnatting og/eller opplevelser kan du gjøre det HER 
Ønsker du å overraske noen med en opplevelse på Losby Gods? Kjøp gavekort HER 

En landevei slynger seg gjennom et vakkert landskap av åker og skog. Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg, bare 20 minutters reise fra Oslo sentrum og kun 10 minutter fra Lillestrøm.

På midten av 1800-tallet var det Meyer familien, med Jacob Meyer i spissen som eide Losby. Han bestemte seg for å oppføre et jaktslott på eiendommen hvor de kunne invitere til rekreasjon og representasjon for hovedstadens elite. Hit reiste både kongelige og kondisjonerte for å jakte og selskapene på godset var viden kjent. Losby ble omtalt som et sted der gjester ble møtt med overveldende gjestfrihet. Denne tradisjoner ivaretas og videreføres i dag.

Hjertelig velkommen til oss!

Virtuell visning av Losby Gods. 

Vi følger alle retningslinjer påkrevet av corona-situasjonen, så Losby Gods skal være et trygt sted å besøke.

Del denne siden:

Til toppen ▴