Forsiden


Losby Gods ligger idyllisk til i hjertet av Østmarka, bare 20 minutters reise fra Oslo sentrum og 30 minutter fra Gardermoen, hvor stillheten og roen er inkludert i prisen. Samtidig byr naturen rundt oss på utallige muligheter for opplevelser og utforskning. Vi er stolte av vårt arbeid med bærekraft, der vårt motto er å «ta vare på.» Det betyr at vi forplikter oss til å ta vare på historien, menneskene, bygningene og selvfølgelig naturen som omgir oss.

Vi lover å yte den varme, gode servicen vi er kjent for enten du besøker oss i forbindelse med Bryllup, konfirmasjoner eller kurs- og konferanser.   Se alle opplevelser og kulturarrangementer for 2024.

Hjertelig velkommen til oss!

Virtuell visning av Losby Gods. 

På midten av 1800-tallet var det Meyer familien, med Jacob Meyer i spissen som eide Losby. Han bestemte seg for å oppføre et jaktslott på eiendommen hvor de kunne invitere til rekreasjon og representasjon for hovedstadens elite. Hit reiste både kongelige og kondisjonerte for å jakte og selskapene på godset var viden kjent. Losby ble omtalt som et sted der gjester ble møtt med overveldende gjestfrihet. Denne tradisjoner ivaretas og videreføres i dag.

Del denne siden:

Til toppen ▴