Herregaardsmord


To Herregaardsmord i 2020
Gå til forespørsel

Mord på Godset! Det bor en Sherlock Holmes i oss alle! Mens du nyter en fireretters festmiddag på Losby Gods kommer det til å skje et mord – klarer du å løse mysteriet?

29. FEBRUAR – BLÅTT BLOD

Mørket faller over Losby Gods. Atmosfæren er bedragersk rolig og koselig når familiens overhode ønsker deg velkommen som en gammel venn i huset – men bak den gode stemningen og latteren, finnes det skjulte agendaer. Godseierinnens hastige bortgang har etterlatt et uklart bilde av hva som skjer. Er det hennes karriere-sultne mann som får sin vilje, eller sønnen og hans kunstneriske kone..? Før du vet ordet av det, har noen diskret bedt om din hjelp. Hvilke konsekvenser får dette … og hvem velger du å være lojal mot ..?

Velkommen til en kveld med komedie og mysterier! I den interaktive teateropplevelsen kan du ta en aktiv rolle i det som skjer, eller du kan bare følge godt med og lage din egen historie om hva som har skjedd.

6. NOVEMBER – HJEMSØKT (Avlyst på grunn av situasjonen med Covid19) 

Dere gjør entre i ett kveldsmørkt rom med fortettet stemning, levende lys i kandelabere og mørke familiehemmeligheter. En svart komedie, der familien Löwenstedt har samlet seg for å innvie den årlige jakten.

Mens aperitiffen serveres, gjør arvingene av boet sitt beste for å ta vare på deg. Å holde humøret oppe er viktig, men i noen familier finnes det definitivt flere ”demoner” enn i de fleste andre. Det er lett å dras inn i grenselandet mellom fortid, denne verden og den neste.

Bli med på et morsomt og spøkelsesaktig mordmysterium som spilles midt ibland dere!


Ønsker du å samhandle i mordmysteriumet – eller bare se og oppleve?

Våre skuespillere spiller historien og guider deg gjennom kvelden. De har god erfaring med å finne ut hvem som har lyst til å være aktivt deltagene i spillet, og hvem som bare ønsker å være publikum. Det er rikelig med tid til middag og sosialisering, og rammen rundt dette er både underholdende og engasjerende.

Den første delen spilles sammen med aperitiffen og tar omtrent 45 minutter. Under middagen spilles kortere scener, så man får tid til å omgås de andre og rolleinnhaverne. Mysteriet blir løst under desserten. Samlet spilletid er ca. 3,5 time, inkludert aperitiff og middag.

Baren er åpen fra 18:00 og kveldens opplevelse starter med en aperitiff kl. 19.00.

Del denne siden:

Forespørsel


Ta kontakt med vår booking for mer informasjon og bestilling av Herregardsmord.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Brosjyrer og magasiner


Gods & Golf 2015

Gods & Golf 2015

Losby Gods sitt eget magasin – en spennende samling med gamle og nye historier om livet på Losby og området rundt oss.

Last ned
Gods & Golf 2013

Gods & Golf 2013

Losby Gods sitt eget magasin – en spennende samling med gamle og nye historier om livet på Losby og området rundt oss.

Last ned
Gods & Golf 2012

Gods & Golf 2012

Losby Gods sitt eget magasin – en spennende samling med gamle og nye historier om livet på Losby og området rundt oss.

Last ned
Til toppen ▴