Bildesafari / konkurranser / Gruppebilder


Ta en kreativ pause, og lær å ta gode bilder til katalogen eller nettsiden.
Gå til forespørsel

Det jeg elsker med fotografier er at de fanger et øyeblikk som er borte for alltid og umulig å gjenskape – og de lever forevig»
Karl Lagerfeldt

Det kan komme godt med at de ansatte i bedriften kan ta gode bilder til katalogen, nettsiden eller bedriftsprofilen på sosiale medier. Ta en morsom og kreativ pause fra konferansen, og bli med på bildesafari og fotokurs på Losby Gods.

De dyktige og erfarne fotografene Netta Nyman og Gunnar Kopperud deler gjerne av sin kunnskap om fotografering. Gjennom bildesafari, kurs, konkurranser og foredrag får dere mange nyttige tips om foto, mobilkamera, apper og hvordan skape bildemagi. Losby Gods, med sine røtter flere hundre år tilbake i tid, har mange spennende bildemotiver. Praktiser de nye fotoferdighetene innendørs på antikke møbler i sjarmerende rom med særpreg, eller utendørs, hvor Losbydalen byr på vakker og fargerik natur.

Har dere lyst til å bytte ut det vanlige gruppebildet fra kontoret med et kreativt bilde i spennende og vakre omgivelser? Fotografene demonstrerer gjerne sine ferdigheter ved å ta et fint eller morsomt gruppebilde av dere som kan henges på kontorveggen som et minne fra arrangementet.

Bildesafari har stor fleksibilitet i gjennomføringen. Aktiviteten passer for både små og store grupper, og kan arrangeres på en time eller en hel dag.

Kontakt oss for forslag og tilbud på et passende opplegg for din bedrift!

Fotografene Netta Nyman og Gunnar Kopperud. 

Praktisk informasjon

VarighetFra 1 time
Antall5 - 100
PrisinformasjonPå forespørsel
SesongHele året
HvorLosby Gods

Del denne siden:

Til toppen ▴