Alpakkavandring


Gå på tur med din helt egen alpakka!
Gå til forespørsel

Alpakkavandring er en veldig morsom og hyggelig aktivitet, og passer for deltagere i alle aldre. Vandringen innebærer at deltakere går en guidet tur med alpakkaer i leietau. Man får en unik nærhet med dyrene, og har ansvaret for alpakkaen på hele turen.

Turen går på stiene og grusveiene i naturskjønne omgivelser rundt Losby Gods.

Deltakerne har med seg guide som vil fortelle om alpakkaer, hvor de kommer fra, hva de brukes til og ikke minst introdusere deg til alpakkaene som er med på turen. Alpakkaene er alle forskjellige, har unike personligheter og har selvsagt egne navn!

Opplev nærkontakt med disse fantastiske skapningene. Ta på de, lukt på de, og ta selfie med de! Alpakkaene er noen helt spesielle dyr, med egenskaper langt ut over det de fleste er klar over – du kommer til å bli overrasket!

«Alpakkavandringen var ment som en overraskelse for gjengen, og overrasket ble de! God info fra alpakkaeier Bjørn som innledning før turen og det ble en morsom tur i nærområdet. Absolutt en aktivitet å anbefale – herlige dyr med karakter (hver og en av dem). For egen del kan jeg gjerne ta en tur til »
Trude Marie Nilsen – Norges Røde Kors

Alpakkavandringen gjennomføres firmaet Alpakkavandring fra Sørum. Vandringen på Losby er for firmaer og grupper på minimum 10 personer. Er du privatperson som ønsker alpakkavandring bes du ta direkte kontakt med Alpakkavandring. 

Send din forespørsel om alpakkevandring til vårt bookingkontor resevations@losbygods.no | Telefon 67 92 33 33 (hverdager mellom 08.00 og 16.00)

Praktisk informasjon

Varighet45 - 90 minutter
PrisinformasjonFra kr. 550,- per person ( minimum fakturering: 10 deltagere)
SesongHele året
HvorLosby Gods

Del denne siden:

Til toppen ▴