Brain Challenge


En mental hinderløype
Gå til forespørsel

Har du lyst til å gi dine ansatte en skikkelig artig og utfordrende opplevelse? La dem bryne seg på en Brain Challenge! Brain Challenge er en annerledes og morsom teamopplevelse som tar den gode gamle quizen til nye høyder. Arrangementet kan legges opp som en morsom avslutning på et lengre bedriftsarrangement, eller som en sosial kveld i kombinasjon med en bedre middag.

I Brain Challenge settes en rekke egenskaper som er viktige i arbeidslivet på prøve. De ansatte skal gjennom en mental hinderløype hvor både kreativitet, fokus og samarbeid må til for å løse oppgavene. Både individuelle prestasjoner og teamarbeid blir viktig når deltakerne må bruke ulike tanketeknikker, memorering, fantasi og oppmerksomhetstrening for å komme seg gjennom hinderløypa. Hvilket lag klarer å utfylle hverandre best?

Med opp-ned briller på nesa blir verden snudd på hodet, og superlette oppgaver blir vanskelige å løse. På mind score-posten er fokusering viktig, og EEG-elektroder måler den delen av hjernen som styrer evnen til å fokusere. På Quiz-rommet stiller vi spørsmål om deres egen bedrift, samt andre irrelevante og finurlige spørsmål.
Brain Challenge kan legges opp med inntil 6 forskjellige poster for opptil 120 personer. Tid og gjennomføring kan tilpasses bedriftens behov. Ta gjerne kontakt med oss for å skreddersy et opplegg for din bedrift!

 

Les mer om Brain Challenge

Praktisk informasjon

VarighetFleksibel
AntallOpp til 120 personer
PrisinformasjonPå forespørsel
SesongHele året
HvorLosby Gods

Del denne siden:

Til toppen ▴