Hotellets Kriminalgåte


Kreativitet og samarbeid settes på prøve!
Gå til forespørsel

Et mord er begått på hotellet, og det finnes flere spor og mistenkte. Klarer medarbeiderne dine å løse mordmysteriet?

Hotelleier Greger Faber Nielsen er funnet død på hotellet, og vi har en mulig kriminalsak å løse. I kretsen rundt direktøren finnes det fire mistenkte personer. Rom og gjenstander skal granskes og etter hvert dukker liket opp. Det blir både taktisk og teknisk etterforskning på hotellet.

Overrask dine ansatte med en annerledes og spennende aktivitet på Losby Gods som setter både individuelle ferdigheter og samarbeidsevner på prøve. Etterforskningen tar deltakerne med rundt på det historiske godset, som legger en effektfull ramme rundt opplevelsen. For å løse hotellets kriminalgåte trengs det både logikk, kreativitet, observasjonsevne og samarbeid. Deltakerne deles inn i lag med hver sin teamleder, og starter å etterforske kriminalsaken. Rundt omkring på hotellet skjuler det seg flere ledetråder, som fingeravtrykk og mystiske gjenstander. Den eksentriske tryllekunstneren Ali dukker også opp. Men er alle sporene ekte?

Hotellets kriminalgåte starter vanligvis som en underholdende opptakt til middagen. Når etterforskningen er avsluttet, og deltakerne nyter måltidet, dukker tryllekunstneren opp igjen og underholder rundt bordene med korttriks. Etter middagen presenterer teamlederne lagets teori før løsningen på mysteriet avsløres.

Hotellets kriminalgåte er en populær og engasjerende aktivitet for store og små bedrifter som ønsker en spennende og annerledes form for teambuilding. Det er stor fleksibilitet i gjennomføringen som kan legges opp med opptil 10 forskjellige poster og gjennomføres på 1,5 time eller mer.

Kontakt oss for tilbud og mer informasjon, og la dine medarbeidere være detektiver for en dag!.

Les mer om Hotellets mordgåte

Praktisk informasjon

Varighet1 1/2 time
Antall10 - 250 personer
PrisinformasjonPris på forespørsel.
SesongHele året
HvorLosby Gods

Del denne siden:

Forespørsel


Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴