Teambuilding


Motiver og engasjer kollegaene dine med inspirerende aktiviteter på Losby Gods
Gå til forespørsel

Samarbeid og relasjonsbygging er like viktig som faglig påfyll i en bedrift. Kombiner konferansen eller møtet med en underholdende aktivitet som inkluderer og engasjerer dine medarbeidere, kunder eller samarbeidspartnere.

Avslutt firmaarrangementet med en uformell og lærerik vinsmaking, ølsmaking, whiskysmaking eller champagnesmaking i baren, eller i den intime og stemningsfulle vinkjelleren vår. La dine kollegaer bryne seg på et mordmysterium i «Hotellets Kriminalgåte», eller gi dem et adrenalinfylt avbrekk med innendørs fallskjermhopping på aktivitetssenteret Megafun. Sett samarbeidsevnene deres på prøve med en utfordrende «Brain Challenge», eller stell i stand en spektakulær «Oscar Aften». En oppkvikkende pause ute i de vakre omgivelsene blir enda mer forfriskende med et slag golf på det flotte golfanlegget som ligger rett utenfor godset.

Mulighetene for å kombinere bedriftsarrangementet med uforglemmelige opplevelser på Losby Gods, hos våre samarbeidspartnere, eller utendørs i friluftsparadiset Losbydalen, er mange og varierte.

Teambuldingen kan tilpasses det enkelte arrangementet og gruppen, fra krevende og adrenalinfylt til humoristisk og sosialt. De fleste aktivitetene kan gjennomføres uavhengig av om dere er en håndfull deltakere eller en gruppe på 100, i løpet av noen timer eller gjennom hele dagen.

Vi hjelper deg gjerne med å tilrettelegge teambuildingen for ditt konferansearrangement!

Praktisk informasjon

HvorLosby Gods

Del denne siden:

Til toppen ▴