Whiskysmaking


Avslutt konferansen med en uformell og hyggelig whiskysmaking i baren
Gå til forespørsel

Inviter kollegaene dine på en smaksrik oppdagelsesferd i skotsk tradisjon, og la vår kunnskapsrike barsjef vise vei inn i de edle dråpers rike. Whiskysmaking er en sosial og lærerik aktivitet som passer perfekt som en hyggelig avslutning på konferansen, eller opptakt til middagen.

Vår kunnskapsrike bartender plukker ut en rekke særegne whiskyer med ulik smak og intensitet fra de velfylte barhyllene. Kjenn varmen bre seg i munnen mens dere lærer om de forskjellige aromaene og subtile smaksnyansene. Er whiskyen myk eller skarp, søt eller bitter? Mens dere velger deres favoritter får dere mer informasjon om ulike whiskytyper, regionalt særpreg, produksjonsprosesser, råvarer og lagring.

Det populære brennevinet har uendelig mange variasjoner i aroma og smak. Både i Norge og internasjonalt merker man en økende nysgjerrighet og interesse for den historiske og myteomspunne drikken. Visste du for eksempel at forskjellen på «Whisky» og «Whiskey» er opprinnelseslandet? I Skottland produserer man «whisky», mens i Irland og USA produserer man «whiskey».

Når whiskysmakingen er ferdig kan dere eksperimentere videre på egenhånd, eller avslutte med et herregårdsmåltid i en av de sjarmerende restaurantstuene våre.

Inviter dine ansatte eller kolleger på en minnerik og lærerik whiskysmaking på Losby Gods!

Praktisk informasjon

Varighet1 time
Antall5 - 90 personer
PrisinformasjonFra kr. 1100,- pr person
SesongHele året
HvorLosby Gods

Del denne siden:

Forespørsel


Ta kontakt med vår booking for tilbud på whiskysmaking

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴