Andreas Lumholtz


Anbefalt antall: 20 - 60 personer
Gå til forespørsel

Ønsker dere et moderne og fleksibelt møterom med sjarm og nydelig utsikt er konferanselokalet Andreas Lumholtz et godt valg. Andreas Lumholtz er et romslig møterom på 78 kvadratmeter som passer for både små og store grupper. Rommet har plass til mellom 20 og 60 personer i skoleoppsett, U-bord, kino eller møtebord.

Duse og behagelige farger på veggene og innredningen skaper en lys og vennlig atmosfære i lokalet. Store vinduer på tre sider av rommet slipper inn mye dagslys, og gir en flott utsikt mot den grønne golfbanen. Konferanselokalet befinner seg i østre fløy i den gamle delen av Losby Gods, hvor historien knirker i veggene. Samtidig oppfyller møterommet alle moderne krav og forventninger til lyd-, lys-, og luftforhold, opplegg for moderne teknisk utstyr og trådløst internett.

Konferanselokalet Andreas Lumholtz er oppkalt etter barnebarnet til Karen og Peder Cudrio. Cudrio-familien var en svært velstående familie som eide Losby og store deler av Østmarka mot slutten av 1700-tallet. Andreas Lumholtz tok over driften i 1797 etter enken Karen Cudrio som overlevde sine 8 barn.

Praktisk informasjon

Størrelse78 m²
Skole34 personer
U-bord20 personer
Kino60 personer
Møtebord20 personer

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr din konferanse og tilpasser til dine behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud innen en time. Hjertelig velkommen til konferanse på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴