Compagniet


Et nytt kapittel i Losbys historie - der nye tradisjoner skapes
Gå til forespørsel

Myke sittegrupper, biljardbord, dartspill og egen bar – Compagniet er et helt nytt og spennende selskapsområde som ligger i hotellets underetasje. Loungen egner seg utmerket for private grupper og selskaper som vil nyte hele eller deler av kvelden i eksklusive, men samtidig avslappende omgivelser.

Synk ned i behagelige salonger og sittegrupper, eller ved baren hvor bartenderen fyller glassene med edle dråper. Arranger en uhøytidelig konkurranse på våre 2 biljardbord, 2 shuffleboards og dartskive.

Gjør selskapet til en helt spesiell opplevelse med en aperitiff i Compagniet, eller avslutt kvelden med en morsom spillekveld som gjestene dine sent vil glemme. Skjult et sted i rommet befinner det seg også en «hemmelig» dør. Den fører inn til Herresæte – vårt nye og flotte Chambre Séparée som dere kan leie sammen med Compagniet.

Inspirasjonen til navnet «Compagniet» fikk vi fra de tre forretningsmennene og svogerne Thorvald Meyer, Thomas Heftye og Thomas Sewell. De var eiere av Losby i perioden 1855—1859, tilhørte en av landets mest velstående familier, og dannet selskapet «Laasby Compagni».

Compagniet og Herresæte kan leies for hele kvelden, eller for noen timer.

Compagniet egner seg for eksempel for:

For mer informasjon om muligheter og priser, kontakt vår bookingavdeling på reservations@losbygods.no eller telefon 67 92 33 00 (mandag – fredag 08.00 – 1600)

Velkommen til vår nye selskapslounge!

 

Del denne siden:

Forespørsel


Send inn skjema til vår booking dersom du ønsker mer informasjon om muligheter og priser for leie av Compagniet.

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴