Godsstuen selskapslokale


Egner seg for: 30 - 55 personer
Gå til forespørsel

Godsstuen har plass til opptil 55 personer, og er den største av de fire restaurantstuene våre. Lokalet passer for de fleste sosiale arrangementer, som bryllup og konfirmasjon, julebord og festmiddag for private grupper og bedrifter.

Godsstuen er et sjarmerende lokale med en helt spesiell atmosfære. Lyse farger på veggene gir en trivelig og åpen følelse, og flere store vinduer langs to sider av rommet gir en vakker utsikt over godshagen, golfbanen og Losbydalen. De koboltblå diamantrutene øverst i vinduene kaster et stemningsfullt blått skinn over de festpyntede bordene.

Lokalet har en stor, tilhørende balkong som gjestene får fri tilgang til. Nyt en aperitiff i solen før middagen, trekk litt frisk luft før desserten, ta en tur ut på balkongen for å mingle, eller bare for å nyte den nydelige utsikten. Feirer du sommerbryllup på Losby Gods kan du gjerne ha vielsen ute på balkongen før dere setter dere til bords i det stilfulle lokalet.

Vi setter opp langbord eller runde bord, pynter bordet med blomster, duker, servietter og lys og serverer en utsøkt herregårdsmiddag med god drikke til. Vi forsøker alltid å imøtekomme spesielle ønsker og behov, og skreddersyr gjerne et opplegg for dere uavhengig av om det er et lite eller stort selskap.

Godstuen kan leies til selskap mandag-lørdag i tidspunktet 18.00 – 23.00

Velkommen til bords i stemningsfulle Godsstuen!

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr ditt selskap, tilpasser til deres behov og hjelper dere med planleggingen. Skriv inn ønsket dato, antall personer, og kort om deres ønsker, så sender vi et uforpliktende tilbud. Hjertelig velkommen til selskap på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴