Oslo`s kulturelle skatter og urbane vitalitet


Opplev ikoniske Oslo med sine kulturelle skatter og urbane vitalitet i denne 3-dagers kortferien som gir deg et ordentlig historisk blikk på Norges hovedstad.
Book opphold

Ikoniske severdigheter, grønne parker, trendy kafeer, og en havn i kontinuerlig utvikling. Alt dette finner du i Oslo, Norges pulserende hovedstad. Vi har satt sammen en pakke som gir deg noe av det beste Oslo har å by på; Historiske hotell, et moderne skip, og et unikt blikk på fremtiden.

Dag 1: Velkommen hjem

Oppholdet i Oslo starter med en god dose historie. I det du trer inn på Losby Gods eller Lysebu blir du umiddelbart møtt med en varm velkomst og et historisk sus. Begge hotellene befinner seg på kanten av byen, med noen av Norges mest kjente skoger som naboer. Her kan du senke skuldrene og nyte rolige omgivelser, kulinariske høydepunkt og en autentisk atmosfære.

Østmarka eller Nordmarka? – det er ditt valg! Losby Gods ligger  idyllisk til i Østmarka, bare 20 minutter utenfor Oslo og 10 minutter fra Lillestrøm – i retning Gardermoen. Lysebu ligger i flott natur i Holmenkollen, 20 minutter fra Oslo.

Dag 2: Kulturbyen ved fjorden

Etter en god frokost er tiden inne for å finne veien ned mot Oslo sentrum. Begge hotellene våre befinner seg i praktisk nærhet til offentlig transport som tar deg rett inn til kjernen av byen, noe som betyr at du enkelt kan la bilen stå. Visste du at Oslo er kåret til en av verdens mest bærekraftige destinasjoner? Dette er delvis takket være byens satsing på offentlig transport, som gjør det enklere for alle å forflytte seg.

I denne pakken har vi inkludert et unikt blikk på Oslos sjøfront. Sammen med vår partner The Fjords byr vi på et havnecruise som viser deg Oslo fra sjøsiden sammen med et blikk på Oslofjorden. Havnecruiset varer i 1,5 timer og har flere avganger daglig, så du kan velge akkurat den avgangen som passer deg best. Du velger avgang samtidig som du bestiller pakken.

Resten av dagen står du fritt til å utforske byen på egne premisser. Oslo byr på et stort spekter av ting å gjøre, så vi har med vilje latt dagen din være åpen. Vi anbefaler deg å sjekke ut Oslo Pass, som gir deg gratis inngang og rabatter hos flere attraksjoner, i tillegg til gratis offentlig transport i byen. Når tiden er inne for lunsj anbefaler vi at du stopper innom en av våre Historiske spisesteder i byen. Hva med å spise i et gammelt rådhus? Eller nyte lunsjen med utsikt over byen på FrognerseterenEkeberg eller Grefsenkollen?

Etter en innholdsrik dag er tiden inne for å finne veien tilbake til hotellet i tide til middag. Etter kveldens hovedmåltid kan du slappe av i et av de mange avslappende områdene du finner både ute og inne hos våre hotell.

Nye eventyr venter…

Oslo er en by du kan bli værende lenge i, og vi oppfordrer derfor til å bestille flere døgn her. Hva med å oppleve skogslivet i Nordmarka? Eller besøke byens internasjonal anerkjente operahus? Bli lenger og føl deg som hjemme.

Er du klar for å oppleve enda mer kan vi anbefale at du setter kursen nordover til det unike landskapet som omgir Mjøsa, Norges største innsjø. Her kan vi by på en unik samling medlemmer med Herregården HoelDS «Skibladner» og Atlungstad Brenneri, alle plassert både på og rundt Mjøsa.

Velkommen til Oslo!

Del denne siden:

Til toppen ▴