Ølsmaking


Med Gustav Jørgensen
Gå til forespørsel

Øl er ikke bare en alkoholholdig drikke til fest. Det er historie, kultur, møysommelige bryggeprosesser og mangfoldige variasjoner i smak og aroma. Hva avgjør om et øl blir mørkt eller lyst, bittert eller søtt, og kjenner du ettersmaken av kløver og vanilje?

Nordmenns interesse for øl har blomstret de senere årene, og ølsmaking for bedrifter er en svært populær og hyggelig aktivitet. Rund av seminaret med en relasjonsbyggende og lærerik samling i baren, la det være en uformell opptakt til middagen eller sett en overraskende og leskende vri på julebordet. Mens dere smaker på forskjellige typer øl med ulik smak, aroma og tyngde får dere en innføring i hvordan øl brygges, hvilke ingredienser og råvarer som påvirker smaken, og kanskje noen serveringstips om riktig temperatur og glass.

Ølsmaking i baren på Losby Gods er en hyggelig sosial aktivitet som passer for de fleste bedrifter. For mindre grupper kan aktiviteten legges til den stemningsfulle vinkjelleren vår hvor røde mursteinsvegger, velfylte vinhyller i mørkt treverk og stearinlys på bordene setter en ekstra spiss på opplevelsen.

Ølsmakingen ledes av ølskribent, ølkåsør, foredragsholder, underholder, dirigent og musiker Gustav Jørgensen. Jørgensen har skrevet om øl i magasiner og tidsskrifter i en årrekke, og har blant annet vært ølanmelder i VG. I tillegg har han utgitt tre bøker om øl, hvorav den siste; «ØL VIN MAT – Perfekte kombinasjoner til tradisjonsmat», ble skrevet i samarbeid med Aftenpostens mangeårige vinanmelder Geir Salvesen.

Bli med på en engasjerende, informativ, underholdene og leskende innføring i ølets mangfoldige verden.

Praktisk informasjon

Varighet1 time og 15 minutter
Antall5 - 90 personer (Maks 18 personer i vår vinkjeller)
PrisinformasjonFor grupper inntil 30 personer: kr 12000,- inkludert øl

Grupper over 30 personer : pris på forespørsel
SesongHele året
HvorLosby Gods

Del denne siden:

Til toppen ▴