Deluxe-værelse med balkong


Oppgrader rommet til et komfortabelt deluxe-værelse med balkong
Gå til bestilling

På Losby Gods har vi 20 lyse og trivelige deluxe-værelser med avslappende atmosfære og balkong. Her finner du alt du trenger for et komfortabelt opphold.

De velutstyrte deluxe-værelsene er innredet med store og behagelige Jensen Konsul Kingsize kvalitetssenger, som sørger for at du får en god natts søvn. Rommene er utstyrt med skrivebord og stol, har godt med skapplass, og plass til inntil 2 ekstrasenger på forespørsel. Badene er romslige og moderne med toalett, dusj og velværeprodukter fra Elm Organics Norge. Alle deluxe-værelsene har balkong med naturskjønn utsikt mot golfanlegget eller parkanlegget vårt.

På deluxe-værelset finner du TV, hårføner og kaffemaskin så du kan lage din egen kaffe. Alle rommene har tilgang til gratis trådløst internett.

Start dagen med en kaffe fra Nespressomaskinen på balkongen, før du går ned til dekket bord i frokostbuffeen, som selvsagt er inkludert i prisen. Her kan du fylle opp energilageret med ferskt brød og pålegg, nystekte egg og bacon, ferske bakverk og frisk frukt før du tar fatt på dagens aktiviteter.

Detaljer

Størrelse27 m2
FasiliteterKing size seng 180 x 200 cm, TV, strykejern og strykebrett, Nespresso kaffemaskin, Hårføner, ELM velværeprodukter, fri adgang til hotellets treningsrom
Pris fraKlikk på "gå til bestilling" for å se dagens priser

Del denne siden:

Praktisk informasjon

Innsjekking fra kl 15:00

Utsjekking kl 11:00 mandag – lørdag / kl 12:00 søndag

Alle værelser har wifi, strykejern, hårføner, romslige bad og inkluderer en stor herregaardsfrokost i vår restaurant

Til toppen ▴