Vinterhagen


Denne stuen egner seg for 10 - 24 personer
Gå til forespørsel

Vinterhagen er en av fire restaurantstuer som brukes til frokost, lunsj og middagsservering. Hver stue har sin helt unike stil og stemning, og benyttes også til selskaper og arrangementer for private grupper eller bedrifter. Vinterhagen er restaurantens lyse og trivelige havestue med nydelig utsikt mot balkongen og golfbanen. Her kan du beundre de vakre omgivelsene uansett hvilken årstid tid det er.

Nyt frokosten en deilig sommerdag med utsikt over den grønne golfbanen og balkongen. Kjenn vårsola varme gjennom de store vinduene mens humlene summer forbi utenfor. Arranger et familieselskap, et vennetreff eller avslutt konferansen med en god middag her når høsten setter sine nydelige farger på trærne. Og selv når vinteren melder sin ankomst og sola står lavt på himmelen slipper dagslyset inn gjennom de høyreiste vinduene, og det stemningsfulle lyset fra terrassen siver inn om kvelden.
Innredningen står i perfekt stil til atmosfæren. Lyse farger på gardinene og interiøret forsterker følelsen av å være i et åpent og lyst rom. Vinterhagen på Losby Gods egner seg spesielt god for langbord, og passer perfekt for konfirmasjon, mindre bryllup og bedriftsarrangementer. Når dere leier Vinterhagen får dere også tilgang til balkongen med egen utgang.
Vinterhagen egner seg for 10-24 personer.

Pris for leie av vinterhagen

Inkluderer Vinterhagen og tilhørende balkong

Del denne siden:

Forespørsel


Ønsker du å leie vinterhagen til ditt arrangment? Ta kontakt

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴