Husmansstuen selskapslokale


Egner seg for: 15 - 36 personer
Gå til forespørsel

Losby Gods er historien om legendariske selskap, ballkjoler, jaktutflukter, overdådige middager og lavmælte diskusjoner mellom noen av Christianias mest velstående borgere. Men det er også historien om alle de ansatte som sto på døgnet rundt for å holde hjulene i gang på godset. Den delen av historien får du et glimt av i Husmannsstuen.

Husmannsstuen er en av de fem restaurantstuene på Losby Gods som blir benyttet til frokost, lunsj og middagsservering samt private selskaper og arrangementer. Har du lyst til å kjenne godsets historie ordentlig på kroppen er Husmannsstuen et godt valg. Husmannsstuen er en koselig og stemningsfull restaurantstue med intim atmosfære og lune farger. Her får du virkelig følelsen av å reise tilbake i tid. Interiøret er i ekte herregårdsstil, og på veggene henger bilder av husmenn og tjenestepiker som jobbet på Losby Gods i gamle dager.

De ansatte på Losby Gods står fortsatt klare for å gi deg en hyggelig opplevelse, enten du kommer hit alene eller som en del av en gruppe. Len deg tilbake og nyt tradisjonsrik mat fra restauranten i sjelfulle omgivelser, mens vi tar oss av alt det praktiske. Husmannsstuen på Losby Gods egner seg godt for familieselskap og arrangementer for små og mellomstore bedrifter.

Husmannsstuen egner seg for 15-36 personer

Husmannstuen kan leies til selskap mandag-lørdag i tidspunktet 18.00 – 23.00

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr ditt selskap, tilpasser til deres behov og hjelper dere med planleggingen. Skriv inn ønsket dato, antall personer, og kort om deres ønsker, så sender vi et uforpliktende tilbud. Hjertelig velkommen til selskap på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴