Meyersalen selskapslokale


Egner seg for: 60-140 personer
Gå til forespørsel

Dette er en stor majestetisk sal i 2 etg. i vår nye del, taket er buet og maxhøyde er 8 meter opp til møne, hvor massive lysekroner pryder taket, denne salen har kapasitet for inntil 140 spisende gjester, og her disponerer dere tilhørende salonger utenfor salen før og etter middag.

Salen er dekorert med et stort vintermaleri, malt av Kathrine Boeck selv. Maleriet ble malt på lerret som dekorerte havestuen på Losby Gods i gamledager. Idag er det renovert og omhyggelig restaurert til glede for alle våre gjester.

Salen kan gjøres om til salong etter middagen, med småbord og plass til band, dj, musikere og dansegulv. Her kan festen fortsette utover kvelden.

Tilhørende Meyersalen er også en stor balkong med utsikt over skogen og golfbanen. Balkongen har to trappenedganger til hagen og uteplassen foran den nye delen av godset.

Meyersalen har rammen dere trenger for en perfekt kveld!

Servering i lokalet stenger kl. 02.00 og lokalet må tømmes innen kl. 02.30.

Pris for leie av Meyersalen til selskap

 

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr ditt selskap, tilpasser til deres behov og hjelper dere med planleggingen. Skriv inn ønsket dato, antall personer, og kort om deres ønsker, så sender vi et uforpliktende tilbud. Hjertelig velkommen til selskap på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴