Overnatting for bryllupsgjestene


I gamle dager her på Losby kom gjestene til godset for å delta på selskapeligheter som varte over flere dager. De ble innlosjert på flotte overnattingsrom i godsets 2.etage. Tradisjonen tro, ønsker vi å tilby våre selskapsgjester muligheten til å overnatte på godset og tilbringe natten i flotte omgivelser. La oppholdet ditt på Losby bli en helhetlig opplevelse som blir avsluttet med en flott herregaardsfrokost før du begir deg ut på hjemreisen.
Gå til forespørsel

Når dere holder bryllup på Losby kan vi tilby 70 doble værelser, hvorav 5 av dem er suiter. At gjestene deres overnatter skaper en helhetlig ramme rundt arrangementet og «forlenger» opplevelsen deres. Gjestene kan møtes til felles frokost dagen etter bryllupet og vi holder av en separat stue til deres følge.

Når dere bestiller bryllupslokale husk også å holde av nok rom til deres gjester.

Vi har spesielt trykte postkort fra Losby Gods, ferdig utfylt for rombestilling. Disse kan dere få legge med i en eventuell invitasjon eller dele ut til deres gjester på forhånd for å gjøre bestillingsprosessen lettere for dere som vertskap. For brudepar som gifter seg og har selskapet på Losby Gods, er det som regel inkludert overnatting i lokalleien. Dersom man ikke har inkludert overnatting spanderer vi et dobbeltrom til brudeparet. Dersom brudeparet ønsker overnatting i en av våre suiter er prisen kr.2500,- for å oppgradere til en suite pr. natt. (prisen gjelder for brudepar som har selskapet på Losby Gods.) Normal pris for suitene er 4500,-/5000,- pr. natt

Overnatting for brudepar inkluderer sen utsjekk og frokost servert opp på værelset dersom det er ønskelig.

Se priser for overnatting på Losby Gods

 

Del denne siden:

Forespørsel


Vi skreddersyr ditt bryllup, tilpasser til deres behov og hjelper dere med planleggingen. Skriv inn ønsket dato for bryllupet, antall personer, og kort om deres ønsker, så sender vi et uforpliktende tilbud.
Hjertelig velkommen til bryllup på Losby Gods!

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴