Emmy-Foredrag


EMMY holder spennende motivasjons- og mestringskurs, kick-off og foredrag, for bedrifter, kommuner, foreninger og privatpersoner
Gå til forespørsel

Spennende, morsomt og tankevekkende Enneagram-foredrag om ulike mennesketyper og hvorfor vi er så forskjellige. Enneagrammet egner seg som verktøy i lederskap, teambuilding, til personlig utvikling, samarbeid på jobb og privat, i salg og rekruttering.

Målet med kurset er å inspirere og utvikle til større selvinnsikt og få begreper på det som skjer mellom oss. Enneagrammet beskriver motivene bak vårt atferdsmønster, hva hver og en av oss blir motivert av og hva vi skal gjøre for å justere på vårt automatiske, ubevisste mønster, som andre ser, før vi selv gjør det.

Enneagrammet skiller seg fra andre verktøy ved å beskrive hvordan vi kan utvikle oss videre. Er du en Perfeksjonist, Hjelper, Utretter, Romantiker, Iakttaker, Skeptiker, Eventyrer, Frontkjemper eller Fredselsker?

EMMY motivasjon & mestring AS, drives av Emmy Grytten Gustavsen. Hun er utdannet Cand.mag., NLP- og Enneagram Master og HR Coach. EMMY har over 30 års erfaring i å formidle motivasjons- og mestrings-verktøy. EMMY er ikke bare gründerens fornavn, men også en forkortelse over kjerneverdiene selskapet forfekter: Egeninnsats, Motivasjon, Mestring og Ytelse

Praktisk informasjon

VarighetCa. 2 timer
Antall5 - 100 personer
PrisinformasjonFra 15 000,-
SesongHele året
HvorLosby Gods

Del denne siden:

Til toppen ▴