Golf og gode matopplevelser


Kombiner hotellopphold med å spille på Losby og Tyrifjorden golfbane
Book opphold

Sjekk inn, slå et slag og nyt de unike omgivelsene rundt Losby Gods og Sundvollen Hotell

Dag 1: En herskapelig innsjekk på Losby

Losby Gods, med Losby Golfklubb kan tilby et komplett golfanlegg med høy internasjonal standard, designet av Peter Nordwall. Den store 18-hulls banen Østmork ligger vakkert til på begge sider av elven som renner gjennom Losbydalen. Som et alternativ finnes også 9-hullsbanen Vestmork.

I tillegg har godset den fantastiske naturen i Østmarka vegg i vegg, med flotte turmuligheter året rundt. Pakk piknikkurven og spis kveldsmaten ute en lys sommerkveld mens humlene summer og spurvene kvitrer. På hotellet kan du leie kano og padle ut fra Mønevann som ligger 900 meter fra godset. Lån en sykkel i resepsjonen og utforsk alle de historiske stedene som ligger i nærheten, som gamle gårder, husmannsplasser og det Gamle Vasshjulet.

På midten av 1800-tallet var det Meyer familien, med Jacob Meyer i spissen som eide Losby. Han bestemte seg for å oppføre et jaktslott på eiendommen hvor de kunne invitere til rekreasjon og representasjon for hovedstadens elite. Hit reiste både kongelige og kondisjonerte for å jakte og selskapene på godset var viden kjent. Losby ble omtalt som et sted der gjester ble møtt med overveldende gjestfrihet. Denne tradisjoner ivaretas og videreføres i dag.

Losby Gods er godt kjent for sitt kjøkken og sin velfylte vinkjeller og denne kvelden nyter du et smakfullt måltid i restauranten på godset.

Dag 2: Fra Losby til Sundvolden

Etter en god frokost og noen sving på golfbanen er det tid for å sette kursen mot Sundvolden. Den raskeste ruten er å følge E18 og E16 gjennom Oslo, en kjøretur på rundt 1 time. Ønsker du derimot en mer spennende rute kan vi anbefale å kjøre nordover, via Roa, og gjennom åkerne forbi et historisk landskap. Denne ruten tar bortimot 2 timer.

Tyrifjord Golfklubb ligger bare 5 minutter fra Sundvolden Hotel og er et herlig sted for golf. Øya er en oase av naturlig skjønnhet og kultur. Denne perlen av en golfbane befinner seg i naturskjønne omgivelser og er kjent for sin topp kvalitet.

Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike og eldste hotell –Sundvolden Hotel.  I nærmere ett tusen år har konger, adelsmenn, handelsreisende og i den nyere tid moderne forretningskvinner og -menn valfartet hit. Dere blir varmt tatt imot og sjekker inn på et storslagent sted med mange muligheter. Hotellet kan tilby opplevelser som spa, bading, sykler og kajakk, og er du interessert i kunst, så er hotellet i seg selv et galleri – med flere flotte kunstverk av anerkjente kunstnere. Hotellet er også Svanemerket.

Sundvolden har blitt nevnt som spisested helt siden 1648. Staben består av 16 dyktige kokker, som sammen utvikler smaker og kombinasjoner hver dag. Mye av råvarene kommer fra de lokale bøndene og krydres med urter fra vår egen hage. På kvelden får du nyte en 4-retters middag i restauranten. Her lages mat med mye kjærlighet til råvarene, god tålmodighet og alltid fra bunnen.

Praktisk informasjon

PrisFra kr. 5350 per person per person i dobbeltrom
Pakken inkluderer Overnatting på Losby Gods med frokost, overnatting på Sundvolden Hotel med frokost, middag hver kveld og greenfee hos begge hotell

Del denne siden:

Til toppen ▴