Julelunsj mandag til fredag


Tente lys, skinnende julekuler og tradisjonell, norsk julemat. Velkommen til julelunsj fra mandag 18 november 2024

Losby Gods ligger ved porten av Østmarka, langt unna travle og folketette kjøpesentre. Her er det fredelig julestemning, hyggelige samvær og en lunsjbuffet som bugner av deilig julemat. Våre stemningsfulle restaurantstuer er pyntet med juledekorasjoner og tente lys, og kanskje laver snøen fredfullt ned utenfor og legger seg over trærne.

Ta en pause fra julestria og kom til dekket lunsjbord på vårt tradisjonsrike gods som har vært vertskap for juleselskaper i over 100 år. For mange har julelunsj på Losby Gods blitt en hyggelig tradisjon og en samling for sosialt lag med gode forretningsforbindelser, kollegaer, venner og familie.

La deg friste av nybakt brød, rundstykker og lefser med sylte og oppskåret kjøttpålegg, smakfulle oster, fisk og skalldyr, nystekt ribbe og deilige juledesserter. Om du ønsker noe annet en tradisjonell julemat har vi også andre alternativer på bordet.

Hver mandag til fredag dekker vi på bordet, tenner julelysene og sørger for at det står rikelig med mat og drikke fremme. Vår smakfulle, tradisjonelle julelunsjbuffet med kalde og varme retter står dekket i vår restaurant fra mandag 20. november.

Ta kontakt med hovmester for å reservere bord hovmester@losbygods.no

Velkommen til en velsmakende og stemningsfull julelunsj på Losby Gods!

Pris for julelunsj – buffet kr. 745,- per person.

Del denne siden:

Til toppen ▴