Magiker, humorist og konferansier


Geir Gjelten er en av landets mest benyttede underholdere for næringslivet.
Gå til forespørsel

Illusjonist, Magiker, Lommetyv og Humorist
Geir Gjelten er en av landets mest benyttede underholdere for næringslivet og tilpasser både tekst og innhold til bransje, bedrift og anledning.  Latteren er viktigst, samtidig som du vil bli rundlurt på en måte du vil elske.

Underholdning under middagen
Som du har sett ham på TV, lager Geir et fantastisk morsomt show av lommetyveri, gags og komisk trylling. Med fascinerende fingerferdighet, overraskende triks og gags kombinert med verbal presis humor, kan vi love dere strålende underholdning, mye latter og en ekstra spiss på middagen.
Varighet normalt 30 minutter etter hovedretten.  Kan tilpasses fra 15 – 45 minutter om ønskelig.

Konferansier/Toastmaster
Men lun humor og glimt i øyet leder Geir Gjelten stødig og profesjonelt både fagprogrammet og festmiddagen.  Morsomme og relevante mellomstikk, og egne underholdningsinnslag sørger for en smidig gjennomføring og smilende og leende gjester.

Som konferansier tar Geir et møte med dere i forkant.  Med hundrevis av gjennomførte middager og konferanser gir han råd om innhold og tidsbruk, og setter opp en kjøreplan som er realistisk og gjennomførbar.

Bryllup og private fester

Som for større konferanser og middager tilby også her Geir Gjelten et skreddersydd og tilpasset konsept.  Først og fremst som et overraskende og morsomt underholdningsinnslag.  Ved spesielle tilfelle og etter avtale kan også Geir påta seg oppdrag som toastmaster i bryllup.

Geir Gjelten anbefaler imidlertid at toastmaster-rollen fylles av noen som står brudeparet nær, og at dere heller overrasker gjestene med et svært morsomt innslag som løfter kvelden, og ikke minst gjør ære på brudeparet.

Praktisk informasjon

VarighetEtter avtale
PrisinformasjonPå forespørsel
SesongHele året
HvorLosby Gods

Del denne siden:

Forespørsel


Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴