Quiz


En utfordrende og lærerik aktivitet som krever samarbeid, logisk tenking og humor.
Gå til forespørsel

Quiz er i tiden som aldri før, og her på Losby tilbyr vi Quiz av ypperste klasse for å trimme de små grå. En utfordrende og lærerik aktivitet som krever samarbeid, logisk tenking og en liten dose humor. En perfekt aktivitet midt på dagen for å bryte med bedriftens faglige program, eller som en sosial og morsom kveldsaktivitet. Det er en interaktiv Quiz, tilrettelagt med bilder og spørsmål på storskjerm, og musikk på musikkanlegget.Gruppen deles opp i lag, og må konkurrere mot hverandre. Her får man testet samarbeidet og evnen til å resonnere seg frem til svar man ikke trodde man hadde.

En perfekt aktivitet midt på dagen for å bryte med bedriftens faglige program, eller som en sosial og morsom kvelds aktivitet. Quizen er interaktiv, tilrettelagt med bilder og spørsmål på storskjerm, og musikk på musikkanlegget.

Quizen er bygget opp og gjennomført av Quiz Eksperten. De produserer Quizen selv og har lang erfaring innen sitt felt. Dersom deres firma ønsker en spesial tilpasset Quiz som omhandler diverse emner innen deres egen bedrift, personale eller bransje, tilrettelegges dette

Quiz A-Å, en quiz som passer alle med et bredt allmenn spekter. Teoretiske, logiske, hukommelses, musikalske og historiske spørsmål om alt og ingenting. Vi kan ordne med premie til vinnerlaget, eller du kan med premie selv.

Praktisk informasjon

VarighetCa. 2 timer
AntallEtter avtale
PrisinformasjonFra kr. 3500
SesongHele året
HvorLosby Gods

Del denne siden:

Forespørsel


Ta kontakt med vår booking for mer informasjon og tilbud på Quiz

Din henvendelse vil bli besvart i bookingkontorets åpningstider, som er mandag til fredag kl 08.00 - 16.00.

Dersom din henvendelse haster (utenom våre åpningstider) ber vi deg kontakte vår resepsjon på telefon 67 92 33 00.

Til toppen ▴